Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Miro Žbirka vydesil fanúšikov! Je v nemocnici na infúziách a prosí o energiu!
Zdielať na
Hudba

Miro Žbirka vydesil fanúšikov! Je v nemocnici na infúziách a prosí o energiu!

Archívna reportáž

Miro Žbirka (68) patrí medzi žijúce legendy preslávené v celom priestore niekdajšieho Československa. Len málo Slovákov si dokázalo získať aj srdcia Čechov tak, ako práve tento sympatický Bratislavčan. Pri príležitosti jeho jubilea mu pred 8 rokmi dokonca venovali azda ešte o čosi viac pozornosti, ako v jeho rodisku, azda aj preto, že už dlhé roky žije v Prahe. No teraz všetkých poriadne vydesil správou z nemocnice.

Miro Žbirka, roky známy ako Meky, rozhodne nepatrí medzi ľudí, ktorí by sa len tak pre nič za nič sťažovali na osud. Bol k nemu dostatočne štedrý, keď sa z "nemoderného chalana" stala jedna z najväčších speváckych hviezd v našich končinách. Aj preto vo štvrtok ľudí zaskočila jeho správa na sociálnych sieťach v pomerne zúfalom tóne.

Už v roku 2017bol na tom Žbirka zdravotne zle s ťažkým zápalom pľúc, z ktorého sa dostával veľmi dlho. Teraz sa zdá, že ide opäť o poriadnu pliagu.

Meky dokáže porozprávať s vtipom o akejkoľvek situácii:

"Priatelia, dostihol ma nejaký zakerný bacil a skončil som na infúzkach. Posielajte energiu, budem ju potrebovať..," poprosil fanúšikov doslova o pozitívne myšlienky na Instagrame, aj Facebooku. Na fotke vidno len infúziu s priehľadnou tekutinou, nič viac Miro neprezradil, ani neukázal.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miro Zbirka (@mirozbirka)

Len niečo málo svetla vniesla do prípadu jeho manželka Katarína. "Je to nejaká rezistentná baktéria a infekcia, na ktorú (snáď) našli fungujúce antibiotiká," prezradila pre Blesk.cz s istou dávkou nádeje. Nič iné, ako veriť, že sa zbožňovaný spevák dá rýchlo dokopy, zatiaľ fanúšikom neostáva. Aj my posielame pozitívnu energiu a želáme skoré uzdravenie!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie