Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kollárova krásna exmilenka Brožová ukázala dcéru! Tá sa fakt vydarila!
Zdielať na

Kollárova krásna exmilenka Brožová ukázala dcéru! Tá sa fakt vydarila!

Archívna reportáž

Medzi českými herečkami patrí Kateřina Brožová (53) k tým najpôvabnejším. Svoju dokonalú figúru a ladné pohyby zdedila zrejme po mamičke, primabaleríne ruského pôvodu. Dcéra Kateřiny Brožovej tak tiež mala rozhodne po kom dediť. V týchto dňoch oslávila dvadsať rokov a pôvabná je rovnako ako mama. Ibaže sa nevenuje umeniu ako ona, ale športu. Miluje kone a je aj reprezentantkou v národnom tíme. Okrem toho študuje aj na vysokej škole. Mama je preto právom na dcéru veľmi hrdá.

Krásna česká herečka a speváčka Kateřina Brožová má iba jedinú dcéru, zato ale veľmi vydarenú. Hoci sa s jej otcom rozviedla už dávno, nechcela ju o otcovskú lásku ukrátiť. "To, že moja dcéra nevyrastala v úplnej rodine, beriem ako osobnú prehru. Vždy som sa snažila jej to všemožne vynahradiť, byť mamou a otcom zároveň. Na druhej strane, jej otec vždy fungoval, len vzťahy medzi nami dvoma neboli nejakú dobu ideálne. O dcéru sa však staral a zahŕňal ju starostlivosťou a láskou. V posledných rokoch máme aj my dvaja bezchybný vzťah a ja som za to naozaj veľmi vďačná," zverila sa pred časom populárna umelkyňa, ktorej manželstvo s bohatým podnikateľom Zdeňkom Tomanom nevyšlo.

Nevyšli je však ani ďalšie vzťahy s inými mužmi, možno nie celkom náhodou, poväčšinou milionármi, vrátane Borisa Kollára. Zrejme ich priťahovala jej chladná krása s gráciou a iste ich skvelo reprezentovala. Jej dcéra všetky vzťahy prežívala nechtiac spolu s ňou. "Na niektoré veci mala dosť vyhranený názor. Každé dieťa si praje pre svojich rodičov to najlepšie. Prežila so mnou veľa situácií a ja len dúfam, že sa v jej vzťahoch tieto veci neodrazia," priznala s obavou Kateřina Brožová, aby dcéra raz nezažila niečo podobné. Našťastie má už teraz dvadsaťročná Kačenka iné starosti ako sú vzťahy s mužmi. Miluje kone a študuje na vysokej škole.

Kateřina svojou krásou ohúrila mnohých tvorcov českých filomv, pozrite si ukážku z cyklu hororových poviedok s názvom Sokolí hnízdo z roku 1996 s Kateřinou v hlavnej úlohe: 

Brožová sa vo svojej dcére priam vidí. "Myslím si, že toho má veľa po mne. Je citlivá, láskavá, pracovitá, dobrá a cieľavedomá. Určite zdedila lásku ku koňom, preto sa venuje jazdeckému športu," zverila sa pre ŽivotvČesku.cz Kateřina Brožová. "Je tiež pekne tvrdohlavá, to má tiež po mne. Ide si za svojím, čo sa mi veľmi páči," nezabudla dcéru pochváliť aj v tomto ohľade."Je to taká zvláštna doba, tak som rada, že má športovú aktivitu, ktorá jej zaberá veľa času a chce byť čo najlepšia. Je v národnom tíme, takže s koňmi vlastne robí vrcholový šport. Nastúpila na vysokú školu. Obdivujem ju a obdivujem jej pracovitosť," pridala Brožová ďalšiu chválu na svoju Kačenku.

Krásu zdedila mladučká Katarína jednoznačne po slávnej mame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katerina Brozova (@brozovakaterina)

Na Instagram v deň narodenín dcéry umiestnila jej pôvabnú fotku. "Dnes má moje dievčatko 20. narodeniny. Všetko najlepšie, Kačenka," popriala jej aj takto verejne Brožová. Iste ju neminie ani nejaký hodnotný darček. O financie nemá ani jeden rodič krásnej mladej ženy žiadnu núdzu. Nevyzerá, že by bola preto ale rozmaznaná. Pod jej fotkou s gratuláciou na Instagrame sa hneď začali rojiť obdivné komentáre od fanúšikov ako aj od kolegov obľúbenej umelkyne. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katerina Brozova (@brozovakaterina)

K narodeninám jej dcéry Kateřine napísali obdivné komentáre aj módna návrhárka Blanka Matragi (68). podnikateľ Josef Kokta (64), Michaela Kuklová (53), Adéla Gondíková (48), speváčka Michaela Nosková (38), moderátorka Eva Decastelo (43) a mnohí ďalší. "Krásna ako jej mama," zhodli sa snáď všetci. Kačenka má tvár aj postavu modelky, to však zrejme nie je vytúžená cesta jej života. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie