Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Leoš Mareš s najkrajšou správou! S Monikou čakajú BÁBÄTKO!
Zdielať na

Leoš Mareš s najkrajšou správou! S Monikou čakajú BÁBÄTKO!

Archívna reportáž

Najpopulárnejší český moderátor a šoumen, 45-ročný Leoš Mareš, zverejnil vo štvrtok tú najkrajšiu a dlhoočakávanú správu. Hoci dostal od života snáď všetko, na čo len pomyslel, a zrejme aj nepomyslel, ako dobre platenú prácu, ktorá ho ešte aj veľmi baví, atraktívnu ženu, luxusný byt, autá, často si užíva luxusné dovolenky a má aj najvyšší počet sledovateľov na Instagrame, jedna zásadná vec chýbala. No aj to sa už čoskoro zmení.

Azda žiadny osud nie je úplne dokonalý. A tak predsa len niečo aj v živote Marešovcov ešte k dokonalosti chýbalo. Celé roky hľadali fanúšikovia na takmer dokonalej postave 40-ročnej Moniky náznaky tehotenstva. Biologické hodiny tikajú, či človek chce, či nechce, a mnohí už začínali mať obavy, že sa to hviezdnemu páru ani nepodarí.

No potom prišiel júl 2021 a stal sa zázrak - zhruba práve niekedy začiatkom prázdnin Marešovci počali svojho vysnívaného potomka. A tak ich čaká zjavne najkrajšia jar v živote.

Marešovci sú dokonalý, zamilovaný pár:

​Ako to už býva, aj Marešovci nechceli nič zakríknuť a radovať sa predčasne, správu oznámili až keď Monika úspešne zvládla prvý trimester. "Kengura priletí v marci..," napísal vtipne moderátor na Instagram a pridal fotku bociana nesúceho bábätko. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Už ja prvú hodinu od zverejnenia nazbieral takmer 80 tisíc srdiečok aj od hviezdnych kolegov, pričom Marián Čekovský sa hneď ponúkol, že keby bolo treba dodať detské veci, nie je problém. Strhla sa lavína gratulácií a mnohí netaja skutočné dojatie - pár sa dlho nedarilo počať, o to je táto správa radostnejšia. Pre Leoša to bude už tretí potomok, je otcom dvoch veľkých chlapcov, Monika sa stane mamou po prvýkrát. Gratulujeme!

Súvisiace články

Najčítanejšie