Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Čo sa s ňou deje? Zagorová už mala byť z nemocnice doma, jej manžel vysvetľuje, prečo ju nepustili!
Zdielať na
Hudba

Čo sa s ňou deje? Zagorová už mala byť z nemocnice doma, jej manžel vysvetľuje, prečo ju nepustili!

Archívna reportáž

Po dvojtýždňovom pobyte v nemocnici, kde sa dávala do poriadku Hana Zagorová (75) po jej kolapse, už mala byť speváčka prepustená domov. Jej manžel, operný spevák Štefan Margita (65), sa na ňu veľmi teší. Síce krst jeho nového albumu sa musel zaobísť bez nej, no najdôležitejšie je teraz zdravie jeho milovanej manželky. Niečo jej už vraj doma chystá na privítanie.

Mnohí priaznivci speváčky Hany Zagorovej mali poslednú dobu veľké obavy. Najskôr ich zarmútilo, že odriekla až do konca októbra všetky plánované koncerty, pred dvomi týždňami ich vydesila kolapsom a spôsobom, akým ju ratovali na pokyn Štefana Margitu príbuzní aj s pomocou polície. On bol vtedy v Košiciach a pripravoval sa na svoj prvý koncert, za ktorým mala nasledovať koncertná šnúra. Všetko odriekol a okamžite letel späť do Prahy, aby bol svojej milovanej manželke nablízku. Hospitalizovaná je na transfúznom oddelení pražskej VFN na Karlovom námestí, kde ju pravidelne navštevuje..

"Naozaj to nebolo dobré a som rád, že som urobil to, čo som urobil. Nikdy by som si neodpustil, že som nebol doma, keď Hanka nebola v poriadku," vyznal sa Blesku spevák po skončení krstu jeho nového albumu. Vydýchol si až vtedy, keď sa uistil, že sa jej zdravotný stav zlepšuje. "Že už sa jej darí lepšie, som spoznal vo chvíli, keď ma poprosila, aby som jej do nemocnice priniesol krémy na tvár a parfum," zveril sa so spokojným úsmevom Margita. "Pozerá televíziu a veľa číta. Väčšinou detektívky. Už má dobrú náladu a veľa sa smeje," dodal starostlivý manžel speváčky.  

 Vypočujte si nový hit od Štefana Margitu:

"Dnes ráno som si volal s Hankou, má sa skvelo a všetkých veľmi pozdravuje. Tento týždeň ju určite pustia domov. Pani upratovačka už všetko upratala a nachystala a je na mne, aby som splnil jej želanie. Hanička ma poprosila, či by som jej nevypražil mini rezníky, ktoré miluje. Samozrejme, že ich bude mať," prezradil spevák, ktorý by pre svoju milovanú Haničku snáď zniesol aj modré z neba. Speváčka mala byť prepustená už minulý týždeň vo štvrtok, najneskôr v piatok, ale napokon si ju tam ešte ponechali.

"Ešte stále jej robia nejaké kontroly a čakajú na výsledky. Chcú zistiť, ako dlho jej vydrží transfúzia krvi, ktorú dostáva. Je to veľmi dôležité. Tá doba sa totiž stále skracovala a skracovala," povedal Margita v televíznom programe Showtime. "Domov by ju mali pustiť už dnes. Nemôžem sa dočkať. Všetko je na dobrej ceste," dodal operný spevák. "Ako všetci ostatní som sa o ňu bál. Mrzí ma, že mi nebrala telefón, ale asi to nešlo, takže som mal informácie len z médií. Ale v kontakte inak bývame, vídame sa. Teda len s Hankou, so Štefanom po sebe netúžime," vyjadril sa zas so smiechom pre Super.cz aj jej bývalý manžel Vlastimil Harapes (75), ktorý na ňu myslí tiež, ako aj jej kolegovia Karel Vágner, či Petr Rezek. Správa, či už je Hana Zagorová konečne doma, zatiaľ neprišla.

Súvisiace články

Najčítanejšie