Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Už aj Beckham?! Dušoval sa, že sa nenechá vylepšovať, TÁTO zmena je ale neprehliadnuteľná!
Zdielať na

Už aj Beckham?! Dušoval sa, že sa nenechá vylepšovať, TÁTO zmena je ale neprehliadnuteľná!

Archívna reportáž

Kultu tela už dávno podľahol legendárny futbalista David Beckham (46), podobne, ako aj jeho manželka Victoria (47). Pravidelne cvičí, aby mal vyrysované svaly, ktoré sú zväčša pokryté tetovaním a nemá takmer žiaden tuk na tele. To ale, samozrejme, zas neprospieva tvári, kde sa mu vytvorili pomerne hlboké vrásky. Tie mu ale celkom pristali, vyzeral mužnejšie a stále bol pre mnohých sexsymbol. Najnovšie sa však ukázal s takmer vyhladenou tvárou.

David Beckham dlho tvrdil, že úpravy, ani botox nie sú nič pre neho a že chce starnúť dôstojne. Avšak časy sa menia. Možno mu dohovorila jeho manželka Viktoria, ktorá je dokonalo "vyžehlená". Isté je, že na snímkach je David skutočne značne omladený. Sledovatelia jeho profilu na sociálnej sieti si tiež všimli, že vrásky okolo jeho očí sa zdajú byť menej výrazné, čo u nich vyvolalo špekulácie, či si nechal urobiť zákrok ako jeho známy priateľ, slávny kuchár Gordon Ramsay, píše portál Daily Mail

Jeden z jeho fanúšikov po zhliadnutí fotografií z nedávneho udeľovania cien napísal na Twitteri: "David Beckham kašli na botox!!! Dôstojné starnutie je oveľa viac sexy". "Aj ty, Dávid?!" parafrázoval ďalší komentujúci známy výrok o Brutusovi. "David Beckham si dal botox a vôbec sa mu to neosvedčilo," pripísal iný a v podobnom duchu sa niesli aj mnohé ďalšie komentáre.

Pozrite si vtipnú dokrútku k filmu Deapool 2, v ktorej si zahral aj David Beckham, kde má na čele o poznanie viac vrások ako na záberoch dole:

On sám ale odmietol potvrdiť, že sa jedná o botox, čo mu odstránilo vrásky na tvári. V roku 2018 Beckham zdôraznil, že by neuvažoval o použití žiadneho druhu botoxu alebo výplne: "Kozmetická chirurgia môže byť pre niektorých ľudí v poriadku; nehovorím, že je to zlé. Ale pre mňa osobne nikdy. Nikdy! Nemám záujem robiť nič podobné, nikdy. Starnutie s pôvabom je moja voľba. Nikdy by som si nedal pichnúť injekciu do tváre. Alebo do môjho zadku, samozrejme," dušoval sa vtedy slávny futbalista. Tento názor ale teraz zjavne zmenil.

David skutočne pôsobí na nedávnych záberoch o poznanie mladšie, čelo je zjavne hladké:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

Hovorca kozmetickej chirurgie MYA v rozhovore pre denník Mirror naznačil, že Beckham možno urobil na jeho meniacej sa tvári v priebehu rokov viac, ako dáva najavo."Zdá sa, že v živote Davida Beckhama sa vyskytli prípady, keď je možné, že podstúpil nechirurgickú úpravu injekciami proti vráskam, ktoré sa často označujú ako botox,"povedal odborník na kozmetické a chirurgické úpravy tváre a tela. "Domnievam sa, že oblasti, ktoré si mohol nechať ošetriť, sú jeho čelo a priestor medzi obočím. Táto nechirurgická liečba vytvorí hladké čelo a obmedzí akékoľvek vrásky. Účinkuje 3 až 6 mesiacov, pretože sa postupne obnovuje činnosť svalov, linky a vrásky sa začínajú objavovať znova a je potrebné ich znova ošetriť," konštatoval odborník. Ako vrásky riešil David Beckam sa možno iba domnievať. On sám zaryto mlčí, no ak je to botox a bude ho aplikovať dlhodobo, na črtách jeho tváre sa to iste prejaví. Žiaľ, nie priaznivo.

V tomto videu sa stredná časť čela Davidovi nehýbe, vrásky sa tvoria len v oblasti nad obočím:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

Súvisiace články

Najčítanejšie