Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Čo je to za otca?! Slávny herec ešte nikdy nevidel svoju 3-ročnú dcérku!
Zdielať na

Čo je to za otca?! Slávny herec ešte nikdy nevidel svoju 3-ročnú dcérku!

Archívna reportáž

Nie vždy korešponduje dojem z človeka s tým, aký je v skutočnosti. Pri hercoch je to ešte ťažšie odhadnúť, nakoľko pred kamerou skutočnú tvár obvykle neukazujú. Poriadnym prekvapením je pre mnohých odhalenie, že taký sympatický komediálny herec, akým je Owen Wilson, sa voči vlastnému dieťaťu nezachoval práve pekne.

Americký herec Owen Wilson (52) sa ešte nestretol so svojou jedinou dcérou Lylou, prezradila exkluzívne pre DailyMail.com jeho bývalá priateľka Varunie Vongsvirates (37). Podľa nej 52-ročný herec ešte nikdy nebol s dievčatkom v kontakte, hoci rád trávi čas so svojimi dvomi staršími synmi, 10-ročným Robertom a sedemročným Finnom, ktoré mal s rôznymi matkami.​

Vongsvirates zverejnila na sociálnych sieťach fotografiu ich dieťaťa pri príležitosti jeho sobotňajších tretích narodenín. Modrooké a blonďavé dievčatko sa na snímke veľmi podobá na svojho slávneho otca. "On sa s ňou, žiaľ, nikdy nestretol," povedal Vongsvirates pre DailyMail.

Owen si zahral milujúceho otca napríklad v dojímavom trháku Obyčajná tvár (Wonder):

Na najnovšom obrázku má dievčatko oblečené béžové tričko s nápisom Láska zvíťazí. K rozkošnej fotke mama dievčatka napísala: "Všetko najlepšie k 3. narodeninám môjho divokého dieťaťa! Tak veľmi ťa milujem!". V roku 2019 Varunie povedala, že prosila 52-ročného herca, aby sa zapojil do života ich dcéry Lyly. Neúspešne. Tvrdí, že jej bývalý milenec sa  ich dievčatku vôbec nevenuje a nikdy sa so svojím najmladším dieťaťom ani nestretol. "Pomáha finančne, ale nikdy to nebolo o tom," povedala vtedy.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Varunie (@varunie)

"Lyla potrebuje otca. Je ironické, ako Owen stále dostáva tieto otcovské úlohy, v novom filme hrá otca a nikdy sa nestretol s vlastnou dcérou," odhalila smutnú pravdu o zvláštnom prístupe herca. Varunie a Owen spolu občasne chodili päť rokov, než sa definitívne rozišli. V roku 2018 podstúpil herec test otcovstva, ktorý potvrdil, že je otcom. Varunie porodila ich dievčatko 9. októbra 2018 bez Owena po svojom boku. Ten údajne "na súde zaškrtol políčko 'bez návštev'" a nechcel "žiadnu starostlivosť o ňu", uviedol vtedy nemenovaný zdroj.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Varunie (@varunie)

Herec je tiež otcom dvoch synov, z ktorých najstarší je 10-ročný Robert pomenovaný po Owenovom otcovi. Hviezda privítala Roberta so svojou vtedajšou priateľkou Jade Duell, s ktorou sa údajne rozišiel v roku 2011. Sedemročného syna Finna má aj s fitnes trénerkou Caroline Lindqvist, s ktorou údajne v poslednom čase obnovil vzťah. S obomi chlapcami sa pravidelne stretáva a s láskou o nich aj verejne rozpráva. Prečo nemá také šťastie aj Lyla Arania Wilson, ako znie celé meno dievčatka, nevedno, no fanúšikovia mu to dávajú pravidelne pocítiť drsnými komentármi - pod fotkami Lyly sa to nimi len tak hemží.

Súvisiace články

Najčítanejšie