Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Čo sa mu stalo?! Tom Cruise sa ukázal na verejnosti, ľudia sú v šoku z jeho tváre!
Zdielať na

Čo sa mu stalo?! Tom Cruise sa ukázal na verejnosti, ľudia sú v šoku z jeho tváre!

Archívna reportáž

Nie je ľahké presláviť sa nielen ako skvelý herec, ale aj ako krásavec. Ľudia akoby potom očakávali, že to tak bude navždy. Avšak čas je aj v tomto prípade spravodlivý a nešetrí ani najväčšie hviezdy, hoci neraz je k nim veľmi milosrdný, najmä vzhľadom na ich možnosti. Tie má neobmedzené aj hviezdny Tom Cruise, a predsa jeho vzhľad aktuálne ľuďom priam vyrazil dych.

Tom Cruise (59) vyzeral počas víkendovej návštevy baseballového zápasu ako úplne nový človek, čo viedlo k špekuláciám, že herec podstúpil plastickú operáciu. Len ťažko povedať, či aj vydarenú. Tom sa vybral na zápas Los Angeles Dodgers a San Francisco Giants a jeho tvár pôsobila, akoby sa nafúkla.

Fotografie a videá, na ktorých sa Cruise usmieva na tribúne a máva fanúšikom, ako si užíva zápas, sa šírili online a viacerí používatelia internetu si všimli jeho zvláštnu zmenu. A rozhodne sa nedá povedať, žeby išlo o lichotivé komentáre.

Nakrúcanie siedmeho pokračovania Mission: Impossible sa skončilo len prednedávnom, Tom ešte rozhodne nevyzeral tak, ako na aktuálnych záberoch zo zápasu:

V zásade sú v hre len dve možnosti - buď herec tak veľmi pribral, s čím ale nekorešponduje zvyšok jeho figúry, alebo sa nechal vylepšiť rukami odborníka. "Čo je to za nafúknuté líca veveričky?" napísal jeden človek na Twitteri. "Tom Cruise, čo si to urobil so svojou nádhernou tvárou?! Bola som taká sklamaná, keď som ťa videla na tribúne na zápase Dodgers! Prestaň si do tváre pichať s*ačky, prosím," apelovala na herca jeho obdivovateľka. "Čo sa to, dočerta, deje s jeho tvárou? Má alergickú reakciu?" uvažoval iný fanúšik.

Niektorí sa pýtajú, koľko burgrov herec pojedol... :

No aj na druhom brehu sa našlo dosť ľudí, ktorých, naopak, znepokojilo a nahnevalo to, ako si ľudia dovoľujú zosmiešňovať skvelého herca na prahu šesťdesiatky. "Počúvajte, vôbec nemám rada Toma Cruisa, ale už mám vážne plné zuby toho, ako sa zhadzujú ľudia za výkyvy hmotnosti. Ľudia môžu priberať a chudnúť, a je to naozaj normálne! Prestaňte byť tukofóbni!" napísal ktosi na Twitteri. "Na svoj vek vyzerá stále skvele. Má takmer 60 rokov, preboha," hneval sa ďalší. A boli aj takí, ktorí neverili, že to bol skutočne Tom Cruise a mysleli si, že to je imitátor. Cruise je však známy tým, že v priebehu rokov menil svoj vzhľad, ktorý kolísal od lámača ženských sŕdc s vyrysovanou čeľusťou, až po pána v rokoch s oblinami na tvári, ako je tomu teraz. No zo šarmu skutočne stále nič nestratil.

Súvisiace články

Najčítanejšie