Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Známa herečka sa s tým nebabre! Rozvod, tehotenstvo a teraz aj utajená svadba!
Zdielať na

Známa herečka sa s tým nebabre! Rozvod, tehotenstvo a teraz aj utajená svadba!

Zdroj: Instagram/Christina Ricci

Po radostnej správe hollywoodskej herečky Christine Ricci (41) z leta, že sa jej darí stále lepšie, prišla ďalšia dobrá správa. Herečka sa tajne vydala za svojho súčasného partnera, ten je aj otcom ich očakávaného dieťaťa. Po skúškach, ktoré podstúpila s jej už bývalým manželom, má konečne dôvod na dvojnásobnú radosť.

Drobná herečka Christine Ricci, známa z filmov Rodina Addamsovcov, Ospalá diera, či zo seriálu Pan Am, bola zrejme ľahkou obeťou pre jej exmanžela, kameramanom Jamesa Heerdegena. Prvých päť rokov manželstva bolo vraj ale všetko v poriadku, k týraniu začalo dochádzať až od roku 2019. Zosobášili sa v októbri 2013 a na ďalší rok sa im narodil syn Freddie. Neskôr začalo dochádzať k sporom, ktoré vyústili až do domáceho násilia. To herečka nemienila tolerovať a požiadala o rozvod. Na súde tvrdila, že ju jej manžel James napadol už niekoľkokrát a ako dôkaz poskytla súdu fotografie, na ktorých sa na jej rukách a zápästiach vynímajú výrazné modriny.

Po rozvode si herečka na svoje súkromie dávala pozor a až začiatkom augusta prekvapila svojich sledovateľov na Instagrame snímkou z ultrazvuku, kde ukázala vyvíjajúci sa plod v jej brušku s odkazom: "Život je čím ďalej lepší". Obratom dostala vyše 125 tisíc lajkov a takmer 3 500 komentárov. Jej fanúšikovia sa tešili spolu s ňou. Keď sa rovnaká fotografia objavila aj na profile na sociálnej sieti vlasového stylistu Marka Hamptona, bolo takmer každému jasné, kto je otcom dieťaťa a nový vzťah herečke priali s vierou, že dopadne lepšie, ako ten jej predchádzajúci.

Pripomeňte si Christinu ako malú Wednesday z filmu o rodine Addamsovcov:

V nedeľu sa na Ricciovej instagrame objavila ďalšia prekvapujúca informácia. "Pán a pani," napísala jasnú správu pod fotku, kde je spolu s kaderníkom Markom Hamptonom. Obaja tvoria na pohľad sympatický pár a svadba sa zrejme odohrala bez väčších formalít v utajení. Nevesta má na zverejnených fotografiách zo svadby jednoduchý účes s vlasmi stiahnutými do chvosta, je bez závoja a ženích je len v bielej košeli. Spokojné úsmevy mladomanželov na tvári naznačujú, že sú obaja šťastní. Iste sa obaja tešia aj na spoločné dieťatko, ktoré sa narodí o pár týždňov. Bruško je už na Christine Ricci jasne vidieť.

Na svadobných fotkách srší z Christiny a jej nového manžela spokojnosť a láska:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Christina Ricci (@riccigrams)

Pre herečku to bude už druhé dieťa. Svojho sedemročného syna Freddieho chráni pred publicitou. "Ako dieťa som veľmi ťažko prežívala slávu, rozhovory a otázky na môj život," zverila sa  portálu People.com, čím chcela zdôvodniť, prečo nezdieľa fotografie svojho syna na sociálnych sieťach. Jeho narodenie bolo pre ňu vraj veľkým medzníkom. "Všetko v mojom živote je teraz dôležité a na všetkom záleží. Musím teraz brať veci tak vážne, ako nikdy predtým. Chcem kvôli nemu uspieť. Na mojich rozhodnutiach teraz záleží ešte viac," vyjadrila svoje predsavzatie Christine, vtedy netušiac, že o pár rokov bude žiadať súd, aby sa jeho otec nemohol k synovi ani priblížiť. Snáď sa už všetko dalo do poriadku a ona si bude môcť naplno vychutnávať úlohu matky a šťastnej manželky po boku nového partnera.  

Súvisiace články

Najčítanejšie