Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kráľovná si poriadne pohnevala verejnosť! TOTO robí pre problémového syna Andrewa!
Zdielať na

Kráľovná si poriadne pohnevala verejnosť! TOTO robí pre problémového syna Andrewa!

Archívna reportáž

Nedávne narodenie ďalšieho, v poradí dvanásteho pravnúčaťa britskej kráľovnej Alžbety II. a štvrtého, ktoré sa narodilo v tomto roku, dievčatka s menom Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi, ju aj celú kráľovskú rodinu iste potešilo. Je prvým potomkom princeznej Beatrice, prvorodenej dcéry princa Andrewa a Sarah Ferguson. Zároveň ale iste dopomohlo aj synovi kráľovnej Alžbety II, princovi Andrewovi, ktorý je starým otcom posledného kráľovského pravnúčaťa, k istej zhovievavosti v prípade jeho obvinenia v kauze zneužitia neplnoletého dievčaťa. Kráľovná je údajne ochotná mu pomáhať aj finančne.

Svoje city k deťom nezaprie britská kráľovná Alžbeta II. ani v prípade jej druhorodeného syna Andrewa, ktorý je jej údajne zo synov najbližší. On dobre vie, ako dvihnúť jej náladu. V marci jej zadovážil náhradu za uhynutého psíka v podobe malého šteniatka jej obľúbenej rasy corgi. Od konca júla sa zdržoval v maminej tesnej blízkosti v jej dovolenkovom sídle na hrade Balmoral v Škótsku. Tam sa obvinený princ chráni zároveň aj pred možným zadržaním políciou vzhľadom na jeho obvinenie zo sexuálneho zneužívania s neplnoletej osoby Virginiou Giuffre (38). Dokazateľné sú jeho kontakty s pedofilným miliardárom Jeffrey Epsteinom († 66), pre ktorého bolo údajne dievča sexuálnou otrokyňou.

Zhruba dva týždne po narodení vnučky Sienny ju šiel konečne princ Andrew navštíviť do Windsoru, kde býva jeho dcéra Beatrice s manželom. Zároveň sa stretol so svojimi právnikmi, ktorí ho majú zastupovať a radiť mu v prípade s Virginiou, ktorú údajne viackrát zneužil. Podľa odborníkov na kráľovskú rodinu princ Andrew svojím zbabelým ukrývaním sa na Balmorale a najmä "súkromným financovaním zo zdrojov kráľovnej svojho boja proti žalobám za sexuálne zneužívanie v USA" poškodzuje nielen imidž kráľovskej rodiny, ale aj kráľovnej osobne, píše portál Telegraph. Navyše je jasné, že peniaze oficiálne nezamestnanému princovi Andrewovi zabezpečuje samotná kráľovná Alžbeta II. Andrew ale kategoricky popiera všetky obvinenia, ktoré voči nemu vzniesla Giuffre.

Virgina sa niekoľkokrát spovedala o detailoch  ktoré zažívala počas sexuálneho otrctva u Jeffreyho Epsteina, ktorého služby údajne využíval aj princ Andrew:

Za to, že mu matka kráľovná poskytuje útočisko a finančnú podporu sa dostal v očiach Britov do veľmi nevýhodnej pozície. Zatiaľ čo je Alžbeta II. v britskom kráľovstve veľmi populárna, Andrew zostával vďaka jeho spôsobu života a aféram vždy na konci rebríčka popularity. Ak americký súd skonštatuje, že obvinenia Virginie Giuffre sú pravdivé a Epstein ju skutočne donútil k niekoľkonásobnému styku s princom Andrewom proti jej vôli, bude jej musieť princ vyplatiť bližšie nešpecifikované odškodné. Hoci je suma zatiaľ tajná, niet pochýb o tom, že to bude mastné. A keďže je Andrew oficiálne nesolventný, zaplatí to za neho zrejme kráľovná. Už teraz platí údajne milióny za jeho právnikov, čo poriadne hnevá verejnosť.

Kráľovnej Alžbete II. robia niektorí potomkovia poriadne vrásky na čele, azda najviac jej syn Andrew a za ním v závese pochabý vnuk Harry s jeho americkou manželkou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Iste princa Andrewa potešilo, že britská polícia aktuálne ukončila jeho vyšetrovanie v súvislosti s obvineniami zo sexuálneho útoku v jeho prospech."Polícia preskúmala informácie, ktoré dostala v júni od médií, a nebude podnikať žiadne ďalšie kroky," uviedla policajná hovorkyňa a dodala, že britská polícia je v kontakte s bezpečnostnými zložkami iných krajín, ktoré sa zaoberajú Epsteinovými prípadmi. Podľa denníka The Sunday Times britská polícia minulý týždeň vypočula Giuffre v súvislosti s jej obvineniami voči princovi. Nateraz má už teda Andrew pokoj a môže sa po svojej krajine voľne pohybovať, bez obáv zo zadržania.

Súvisiace články

Najčítanejšie