Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Mŕtvica u Slováčka potvrdená! Muzikant sa ale raduje, že mu SEX nezakázali!
Zdielať na

Mŕtvica u Slováčka potvrdená! Muzikant sa ale raduje, že mu SEX nezakázali!

Archívna reportáž

Po víkende, strávenom na nemocničnom lôžku po náhlej nevoľnosti bol hudobník Felix Slováček (78) prepustený domov. Lekári ho vyšetrili a urobili všetky potrebné úkony, aby sa mu uľavilo. On sám vyzerá, že je už v poriadku a dokonca aj žartuje. Je už opäť doma v Prahe, kam ho zaviezla Lucie Gelemová (38), jeho dlhoročná priateľka a exmilenka. Hudobník ale mal hneď po prepustení plány, ako a s kým strávi večer.

Felix Slováček prišiel domov po pár dňoch, ktoré nestrávil práve na najpríjemnejšom mieste. Mal celkom iné plány, ako absolvovať liečbu v nemocnici v Písku. Malo to byť pri Třeboni na chalupe jeho priateľky Lucie Gelemovej, ktorá ho tam viezla, aby spolu strávili víkend. Medzi nimi to veru naozaj nevyzerá na rozchod, ba skôr na utužovanie vzťahu. Aj počas jeho krátkeho pobytu v nemocnici ho navštevovala ona, jeho manželke Dáde Patrasovej odkázala, nech ani nechodí. V Prahe sa najviac ale hudobník teší na stretnutie so svojou dcérou Aničkou, s ktorou si veľmi dobre rozumie. V nemocnici v Písku ho ale navštívila len staršia dcéra René.

​Po príchode do Prahy sa Slováček vyjadril o tom, čo sa udialo a akú diagnózu mu určili lekári. "Bola to vraj krvná zrazenina, ktorá mi putovala tepnou k mozgu, bola ale našťastie malá a po ceste sa rozpustila," vysvetlil Blesku Felix prechodný ischemický atak mozgu, ľudovo nazývaný malá mŕtvica. On ju ale pomenoval ešte ľudovejšie."Klepla ma proste malá pepka alebo pepina?" zažartoval o dosť nebezpečnom ochorení. Lekári mu vraj nariadili lieky na riedenie krvi, ktoré sa používajú na liečbu krvných zrazenín a prevenciu mŕtvice. Jeho zdravotný stav ale budú musieť pravidelne kontrolovať aj lekári v Prahe. Na cétečku bol podľa slov jeho manželky Dagmar Patrasovej aj pred časom, možno mal už vtedy nejaké podozrenie, ale podľa neho vraj bol celkom v poriadku.

Vypočujte si legendárne tóny z talianskej klasiky Vtedy na západe v podaní Felixa Slováčka:

Našťastie akútny problém zachytil Slováček po náhlej nevoľnosti včas, inak ktovie, akoby dopadol. Má preto dôvod na pohodu pri vínečku so svojou dcérou Aničkou. "Večer sa chystám na večeru s mojou Aničkou. Dáme si do nosa. To mi tiež nezakázali," prezradil Slováček. "Inak sa mám správať, akoby sa nič nestalo. A to ma teší najviac. Dokonca môžem mať sex podľa ľubovôle, a to rád počujem!"  pochvaľuje si Felix, ktorého v nemocnici vyzdvihla jeho vraj bývalá milenka Lucie Gelemová. "Žije tu neďaleko, tak je jednoduchšie, aby ma ona vzala do Prahy," vysvetľoval hudobník hneď po prepustení z nemocnice v Písku.

 Felix Slováček trávi veľa času aj v spoločnosti jeho dcéry Aničky:

Lucie Gelemová sa s Felixom rozišla v máji, o čom ihneď na sociálnej sieti informovala verejnosť. To možno zaskočilo hudobníka práve vtedy koncertujúceho v ďalekom Jerevane. Ako sa zdá, až tak vážne to nemyslela, Felix všetko zachraňoval prehlásením, že zostávajú blízkymi priateľmi. "Sedem rokov spoločného života nejde len tak vymazať,"  povedal, a ďalej vo vzťahu s ňou pokračoval, akoby sa nič nestalo. To sa potvrdilo teraz aj tým, že sa s Luciou vybral stráviť víkend na jej chalupu do južných Čiech. Predtým sa s ním viackrát zúčastnila rôznych spoločenských udalostí v Prahe. Mnohí sa pýtajú, kedy prestanú s hrou na kamarátstvo a otvorene priznajú, že milenecký vzťah pokračuje.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie