Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Odkryl karty?! Hviezdny herec na demonštrácii PROTI očkovaniu, polícia ho nešetrila!
Zdielať na

Odkryl karty?! Hviezdny herec na demonštrácii PROTI očkovaniu, polícia ho nešetrila!

Archívna reportáž

Oscarový herec a frontman skupiny 30 Seconds to Mars, Jared Leto (49), nemá problém vybrať sa kedykoľvek do sveta a zažívať rôzne dobrodružstvá. Najčastejšie je to ale najmä v spojení s filmovaním a koncertmi. Po jeho vlaňajšej meditácii v púšti zrejme nečakal, že ešte väčšie dobrodružstvo zažije v Ríme, kde sa teraz zdržiava kvôli nakrúcaniu filmu o rodine Gucci. Ocitol sa priamo na demonštrácii, kde zasahovala polícia. Mnohým Talianom sa totiž nepáči, ako na nich tlačí vláda kvôli očkovaniu proti covidu. Ani on sa nepríjemnému zásahu polície nevyhol.

Uplynulý víkend to v Taliansku riadne vrelo. Aj v Ríme sa tisícky obyvateľov rozhodli demonštrovať proti tvrdým nariadeniam vlády v rámci covidu. Protestujú najmä proti pomaly ale isto povinnému očkovaniu, ktoré musí v Taliansku absolvovať čoraz viac skupín zamestnancov. Na demonštrácie už musela vláda povolať aj policajné zložky, ktoré neváhali zasiahnuť.

​Neprekonateľnú atmosféru večného mesta si užíva aj herec Jared Leto, ktorý sa tam zdržiava už dlhšie kvôli natáčaniu filmu House of Gucci. Film zahrňujúci tridsať rokov lásky, zrady, podrazov, dekadencie, pomsty a nakoniec aj vraždy, odhaluje, čo toto meno znamená, akú má cenu a ako ďaleko rodina zajde, aby získala kontrolu. Hrajú tam mnohé hviezdy, ako Lady Gaga, Al Pacino či Selma Hayek. On stvárňuje postavu Paola Gucciho. Počas posledného voľného víkendového večera sa vybral do ulíc mesta a zrejme hľadal, kde by sa zabavil. Zaujala ho ale demonštrácia a zrazu sa ocitol priamo v jej centre.

Jared je rovnako dobrý spevák ako herec:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JARED LETO (@jaredleto)

To sa mu ale vypomstilo. Zasiahol ho slzný plyn a tak sa potom radšej pobral domov a zo zábavy nebolo nič. O svoje dojmy, ako aj o snímky sa podelil so svojimi sledovateľmi na sociálnej sieti. Obyvatelia Ríma protestovali proti povinnosti "zelených" covid pasov. Nové nariadenie sa vzťahuje na všetkých zamestnancov od 15. októbra. Kto nebude mať covid pas, bude z práce vykázaný bez náhrady mzdy. "V Taliansku som sa primiešal k protestu. Čo som pochopil, tak išlo o povinné vakcíny/zelené pasy," napísal Jared k fotkám a videám z miesta protestu. "Schytal som slzný plyn a išiel som domov," stručne skonštatoval smutnú realitu, pričom sa nezmienil o svojom názore na očkovanie či opatrenia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JARED LETO (@jaredleto)

V marci minulého roka sa rozhodol stráviť nejaký čas na púšti bez kontaktu s civilizáciou a meditovať. Keď tam šiel, nevedel o pandémii veľa. "Občas potrebujeme vypnúť a dištancovať sa od ľudí a celého sveta. Na to sú (okrem karantény) dobré očistné pobyty v púšti, ktoré sú v dnešnej technologickej dobe čoraz populárnejšie. Človek vyrazí sám alebo s partiou a medituje," zveril sa Jared. Na púšti bol bez mobilu celkom izolovaný od sveta. "Nemali sme poňatie, čo sa deje mimo zariadenia. Včera som vstúpil do úplne iného sveta. Takého, ktorý sa navždy zmenil. Neskutočné," vyznal sa prekvapený umelec, keď sa vrátil do civilizácie. A jej trpkej podobe sa nevyhol ani teraz v Ríme.

Súvisiace články

Najčítanejšie