Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ivana Gottová v slzách! TOTO odkazuje fanúšikom jej zosnulého manžela!
Zdielať na
Hudba

Ivana Gottová v slzách! TOTO odkazuje fanúšikom jej zosnulého manžela!

Archívna reportáž

Po roku čakania nie je vôbec žiadnym prekvapením, že filmový dokument Karel od režisérky Olgy Malířovej Špátovej mal po jeho uvedení u divákov veľký úspech. Najskôr sa konala predpremiéra v Plzni, potom honosná premiéra v Prahe za účasti celebrít, a napokon nasledovala jeho distribúcia do kín po celej Českej republike. Tam je legendárny Zlatý slávik nesmierne populárny a u jeho obdivovateľov žije stále v ich srdciach. Dokument prijali s nadšením a nezabudli sa poďakovať ani vdove Ivane Gottovej (46). Tú ich kladné reakcie natoľko dojali, že im hromadne poďakovala.

Ivana Gottová si na slávnych mužov vždy potrpela, no že sa jej podarí také terno, ako dostať pred oltár Karla Gotta, azda ani nedúfala. Túžila aj po kariére, ale napriek tomu, že sa vďaka menu a manželovej podpore dostala ako moderátorka aj do televízie a neskôr získala malú rolu v muzikále, u divákov neuspela. Napokon sa rozhodla, že sa bude starať iba o jeho kariéru a ich rodinu s dvomi dcérami. Tam sa jej zjavne darilo oveľa viac, ako bolo možné vidieť aj v spomienkovom dokumente Karel.

Jej úlohu v zákulisí súkromného života Karla Gotta ocenili aj mnohí diváci. "Teraz som dorazila z kina Slávie v Mariánských Lázních, film bol úžasný, veľmi vám ďakujem, pani Ivanka, i dcéram ďakujeme," odkázala vdove fanúšička, ktorá sa pri filme vraj smiala aj plakala, ako dojatím, tak smútkom. "Ivanka, včera som plakala, smiala sa, bola hrdá, smutná, cítila ľudskú pokoru. Z vás oboch. Karel ma sprevádza celý život. Ale vy ste ma dojala a ohromila tiež. Svojou láskou, ktorá bola v pozadí, aby nezatienila Karla. Ale bolo silná a pravdivá," napísala vdove zas Iveta. "Mal som to úplne rovnako," pridal sa Bob.

 Pozrite si krátku ukážku z filmu Karel:

Dojatá vdova Ivana Gottová zareagovala na sociálnej sieti tiež. "Po úvodnom víkende má film Karel neuveriteľných 116 000 divákov! Píšete mi vo vašich komentároch, ktoré sú naozaj krásne, ako po skončení snímky všetci sedíte v kine až do konca titulkov a potom zaznieva v sálach potlesk. To je od vás tak krásne! Ten najkrajší hold, aký môžete nášmu Karlovi naposledy vzdať. Vy viete presne, čo mal rád. Miloval váš potlesk. Ešte raz vám za neho ďakujem," napísala Gottová na instagramový profil jej zosnulého manžela.

Film Karel vyvolal u fanúšikov celú škálu emócií od dojatia, smiech po zamyslenie: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Nezabudla všetkých priaznivcov manžela pozdravovať a tvrdila, že jej bezpočet reakcií dojal k slzám. "Čítam vaše správy so slzami v očiach a teším sa za Karla a všetkých, ktorí na dokumente pracovali. Ohromne nás všetkých teší, že ste sa vybrali na film do kín po celej republike, že vám urobil radosť a spomínate na Karla spolu s nami s láskou," odkázala Ivana všetkým divákom, ktorých konečný počet sa ani zďaleka neuzavrel. Ešte len o mesiac totiž začnú pribúdať fanúšikovia zo Slovenska, kde si ešte musia na premiéru počkať do 11. novembra.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie