Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Prachař pri mori s novou láskou Sarou! Ľudia žasnú z TEJTO fotky totálne bez mejkapu!
Zdielať na

Prachař pri mori s novou láskou Sarou! Ľudia žasnú z TEJTO fotky totálne bez mejkapu!

Archívna reportáž

Nový vzťah prežíva Jakub Prachař (37) s mladou herečkou Sarou Sandevou (24) naozaj veľmi intenzívne. Iba v auguste vyšlo najavo, že sa dali dokopy nielen ako herci, ale aj v súkromí. V septembri už boli na spoločnej dovolenke v Grécku. Po boku Jakuba sa objavovali vždy iba krásky, na to si zjavne potrpí. Okrem exmanželky Agáty sa pred Sarou sa stýkal nejaký čas aj s topmodelkou Denisou Dvořakovou (30), no zdá sa, že až mladá herečka si získala aj srdcia jeho fanúšikov.

Možno sa Jakub Prachař drží hesla, že pomsta býva sladká, keď tak rýchlo vhupol do vzťahu s mladou herečkou Sarou Sandevou. Jeho exmanželka Agáta Hanychová (36) strieda totiž partnerov jedna radosť, možno tiež tak trochu, aby provokovala exmanžela. Ten si však z toho na jej konto tak trochu strieľa - aj pred kamerami počas svojho porotcovania v jojkárskej talentovej show. Agátu veľmi rozčúlilo, keď sa dozvedela o jeho novom vzťahu s o dosť mladšou kráskou Sandevou. Vraj mal mať práve vtedy, keď ho s ňou po prvý raz nachytali pri vášnivých bozkoch, na starosti ich dcérku Miu a zrejme ju zveril opatrovateľke.

Na spoločnej dovolenke Jakuba a Sary sa spolu cukrovali ako sa patrí na zaľúbencov. Zamilovaný herec si svoju novú lásku aj fotil o stošesť. O jednu peknú fotku od hotelového bazéna sa podelila Sandeva aj so svojimi sledovateľmi na Instagrame. "18.09.2021. Fotografované s láskou," pochválila sa herečka. Ako je zjavné, nemusí obávať ukázať prirodzenú krásu bez mejkapu a rovnako je to aj s jej perfektnou figúrou v plavkách. Jej fotku  okomentoval aj Jakub Prachař, ktorý k nej pridal len emotikon srdiečka. Je to naozaj z jeho strany až prekvapujúco nežná reakcia, pretože vždy úzkostlivo tajil svoj súkromný život a iba zriedkavo prejavoval svoje city verejne.

​Ich stretnutie bolo priam osudové. Jakub schudol vyše desať kíl, ktoré nabral počas pandémie, aby si mohol zahrať v komediálnom detektívnom seriáli Dvojka na zabití. Tam mal stvárniť jednu z dvojice hlavných hrdinov. Tou druhou bola práve mladá talentovaná herečka Sara Sandeva a obaja k sebe počas nakrúcania rýchlo zahoreli láskou nielen pred kamerami. Ich zamilovanosť nedokázali ale utajiť na augustovej spoločenskej udalosti. Fotka s ich vášnivým bozkom okamžite obletela internety.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sandeva (@sarasandeva)

Po zverejnení ich vzťahu sa už od seba neodtrhli. Zakrátko boli spolu na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch, odkiaľ Prachař napísal správu svojim sledovateľom na Instagrame s pozdravom od oboch, čím vzťah jasne priznal. Potom sa objavil na premiére v divadle, kde hrala Sandeva hlavnú rolu a zoznámil sa aj s jej rodičmi a bratom. Aby si užili spoločne aj teplé lúče slnka pri mori, našli si obaja pár dní voľna aj napriek pracovnej zaneprázdnenosti. Obom všetci ich priaznivci lásku a vzťah prajú. "Jakub si nemohol vybrať lepšie, ty si najkrajšia mladá herečka súčasnosti a on je neskutočný frajer, a to k sebe ide, kráska a frajer," vyjadrila sa za všetkých v komentári k fotke Sary jedna zo sledujúcich ich profilov na sociálnej sieti.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie