Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Silná káva! Komu prekážala sieťka na Cibulkovej, speváčku v TÝCHTO šatách nerozdýcha!
Zdielať na
Hudba

Silná káva! Komu prekážala sieťka na Cibulkovej, speváčku v TÝCHTO šatách nerozdýcha!

Archívna reportáž

Na pondelkovú veľkolepú párty si obliekla značne korpulentná hudobníčka Lizzo (33) veľmi odvážny outfit, aj keď výstredná nápaditosť tam bola podľa dress code žiadúca. Jednalo sa o oslavu narodenín jej kolegyne Cardi B (29). Zo všetkých účastníkov párty šokovala svojim oblečením najviac. A to bol zrejme aj jej zámer, Lizzo si na šokovaní potrpí. Iste jej tam ale z prítomných nikto nič nevyčítal, veď šlo iba o zábavu.

Vo väčšine štátov USA sa už po pandémii rozbehli rôzne zábavy naplno, inak to nie je ani v Los Angeles, ktoré je mekkou celebrít. V pondelok sa tam konala veľkolepá narodeninová party Cardi B, bývalej striptérky narodenej v newyorskom Bronxe, neskôr internetovej celebrity a hviezdnej raperky.   

Dodržať požiadavku na výstredný outfit nebol žiadny problém pre raperku Lizzo. Jej výber bol ale odvážny zrejme až priveľmi. Bola jednou z tých, ktoré sa nebáli ukázať svoje krivky tela. A tie má teda riadne, keďže trpí morbídnou obezitou. Telo si zakryla iba trblietavými fialkovými sieťovanými šatami, pod ktorými nemala zhola nič, len "tangáče". Aby zrejme nepohoršovala príliš, bradavky pŕs si prelepila krúžkami. Nikto nemusel zamestnávať svoju predstavivosť, Lizzo sa ukázala v plnej paráde.

Lizzo si so svojou kamoškou Cardi B rozumie nielen v súkromí, ale naspievali spolu aj duet s názvom Rumors: 

Lizzo je hviezdou americkej hudobnej scény, a preto si môže dovoliť všeličo. Na scéne ani v klipoch nemá problém si obliecť veci, ktoré sú pre bežného človeka ďaleko za čiarou, najmä pri podobnej nadváhe. Jej pôvodné vlastné meno je Melissa Viviane Jefferson a je všestrannou hudobnou umelkyňou - spieva, skladá, rapuje a hrá dobre aj na flautu. Narodila sa v Detroite, neskôr sa presťahovala do Houstonu v Texase, kde začala vystupovať a prerazila na hudobnej scéne v Minneapolise. Nie je je ľahostajná ani politika. Minulý rok sa veľmi angažovala v prezidentských voľbách.

Korpulentná Lizzo si pod sieťkové šaty neobliekla takmer nič. Kým doma v USA Lizzo mnohí obdivujú a velebia, naša Dominika Cibulková s normálnou ženskou postavou sa od Slovákov za oveľa konzervatívnejší kúsok dočkala vlny kritiky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lizzo (@lizzobeeating)

Speváčka svoju kariéru postavila na plných krivkách, aj preto zrejme dala vlani pred voľbami na Instagram fotku, na ktorej mala polovicu tela zahalenú do americkej vlajky a druhú hornú polovicu nechala celkom odhalenú. Pod fotku pripísala výzvu, aby šli všetci voliť a prečo je to dôležité. "Verím v krajinu, ktorá nás učí pravdivú históriu, aby sme lepšie porozumeli miestu, v ktorom žijeme, a ako ho môžeme zlepšiť. Verím v krajinu, ktorá počúva krik protestujúcich a nepolitizuje smrť. Verím v obnovu tejto krásnej krajiny a rešpekt komunitám, ktoré vlastnili Ameriku pred tým, ako ju kolonizátori premenovali," vyznala sa. Ako vidieť, nahota hrá u nej v rámci rešpektovania sa navzájom dôležitú rolu, stačí sa pozrieť na jej Instagram, ktorý vyzerá miestami priam ako erotická stránka.

Súvisiace články

Najčítanejšie