Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
To zas bude humbug! Dominika Cibulková zatúžila po TOMTO šialenom modeli!
Zdielať na

To zas bude humbug! Dominika Cibulková zatúžila po TOMTO šialenom modeli!

Archívna reportáž

U nekorunovanej kráľovnej internetu Kim Kardashian (40) si už verejnosť na celom svete zvykla, že k jej imidžu patrí výstrednosť. Len tak ľahko ale lásku k extravagancii neodpúšťajú u nás doma bývalej profesionálnej tenistke Dominike Cibulkovej (32). Zistila to aj nedávno, keď si trúfla ísť do spoločnosti v sieťovaných priehľadných šaty, pod ktorými mala iba body. V Amerike sú ale zvyknutí na výstrednosti iného kalibru vo veľkom, a preto vymyslieť niečo, čo by zaujalo, nie je celkom jednoduché. Kim Kardashian je v tomto smere ale jednotka. Dokázala to aj teraz na party Saturday Night Live v New Yorku.

Keď sa objavila Kim Kardashian v noblesnom newyorskom klube Zero Bond na party Saturday Night Live v cyklámenovom outfite, všetci na ňu upriamili svoju pozornosť. O to jej, samozrejme, aj šlo. Sýtoružovú róbu tvoril elastický overal a dominantu tvoril nadýchaný plášť s husto prišitými franforcami ružovej látky. Na nohách jej nechýbali vysoké ihličkové topánky v rovnakej ružovej farbe. Podľa zahraničných médií tak pokračovala vo svojej "ružovej vlne", ktorú v New Yorku, kde sa teraz zdržiava, prezentovala v posledných dňoch.

Pred pár dňami Kim vyfotili paparazzi ako odchádza z hotela na skúšku populárnej komediálnej šou Saturday Night Live. Vtedy mala na sebe rovnako krikľavé ružové sako s výrazne vystuženými ramenami, ružové rukavičky a vysoké ružové čižmy. Ružový model z párty Saturday Night Live zaujal aj našu najúspešnejšiu tenistku Dominiku Cibulkovú, ktorá si na exkluzívne a výrazné oblečenie veľmi potrpí. Na Instagrame hneď odkázala svojmu stylistovi Andrejovi Kusalíkovi k fotke Kardashian, oblečenej vo výraznom ružovom outfite, že ho chce mať čo najskôr aj ona. Ktovie, čo na to povedia jej kritici, čo nevedeli nedávno predýchať jej sieťované priehľadné šaty.

Dominika si na luxus vo svojom živote veľmi potrpí:

​V polovici septembra sa totiž Dominika zúčastnila otvorenia pražskej pobočky istého salónu krásy a vybrala sa tam v skutočne odvážnych a neobvyklých šatách. Na čiernom body mala oblečené sieťované šaty, ktoré z jej postavy takmer nič nezakrývali. Niektorí jej odvážny model odobrili najmä pre jeho originalitu, iní, ako už tradične, bývalú tenistku sfúkli pod čiernu zem, neraz absurdnými, či prázdnymi argumentmi. Jej stylista si o tom myslí svoje. "Ja som na Dominiku, ale aj na našu spoluprácu v oblasti módy hrdý. Avšak OK, každý máme iný vkus. Za vrchol trápnosti a nechutnosti považujem však bodyshaming za postavu ktorejkoľvek ženy,“ konštatoval Andrej Kusalík.     

Kim Kardashian je pre mnohých módna ikona dnešnej doby, inšpiráciou je aj pre Dominiku Cibulkovú, ktorej sa zapáčil aj tento žiarivo ružový model:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian)

​Pre Kardashian je ružová farba zmenou po jej septembrovom vstupe na červený koberec pri jej návšteve Met Gala, kde sa každý snaží svojim outfitom čo najviac zaujať. Jej sa podarilo mnohých tromfnúť šialeným modelom zakrývajúcim ju doslova od hlavy po päty. Zvláštny čierny overal s minisukňou, dlhým plášťom, no predovšetkým hlavou zahalenou v akejsi kukle - absolútne originálne, ale značne zvláštne, priam morbídne. Cyklámenový overal je oproti tomu priam "obyčajný", no zjavne presne podľa vkusu našej niekdajšej najlepšej tenistky. 

Dominikin odkaz Kusalíkovi:

Instagram/DC

Súvisiace články

Najčítanejšie