Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
TENTO chlapec má hrať Kevina v novom Sám doma?! Ľudia sú rozhorčení, zareagoval aj Culkin!
Zdielať na

TENTO chlapec má hrať Kevina v novom Sám doma?! Ľudia sú rozhorčení, zareagoval aj Culkin!

Archívne video

Zdá sa, akoby došla fantázia tvorcom filmov v Hollywoode. Čoraz častejšie sa objavujú prerábky starších populárnych filmov. Medzi nich patrí aj veľmi komediálny rodinný film z deväťdesiatych rokov, Sám doma, kde si zahral hlavnú postavu dovtedy neznámy Macaulay Culkin (41). Mnohí očakávali, že sa v novej verzii objaví aj on, samozrejme ako predstaviteľ inej postavy vzhľadom k jeho veku. Aktuálne však dal Culkin na sociálnej sieti svojim sledovateľom jasnú odpoveď.

V deväťdesiatych rokoch minulého storočia zaznamenal film Sám doma taký úspech, že z neho neskôr vznikla trilógia. Snáď žiadne Vianoce sa bez tejto divokej komédie nezaobídu. Milujú ho ako deti, tak aj dospelí. Hlavnú postavu filmu, Kevina, náhle osamoteného doma či v New Yorku, zahral  vtedy bravúrne ešte v detskom veku na základe castingu vybraný a dovtedy neznámy Macaulay Culkin. A svoju rolu zahral naozaj presvedčivo. Sláva mu však v súkromnom živote skôr ublížila, ako prospela. Nie je medzi detskými hviezdami jediný, kto prepadol drogám či alkoholu.

Teraz sa javí, že je už nejakú dobu Culkin v poriadku a "čistý". Našiel si partnerku, s ktorou sa mu narodil rozkošný synček a on zrejme zároveň našiel konečne zmysel života. Vyzerá dobre a pôsobí mladistvým dojmom. No iste si aj popri všetkom, čo sa dialo v jeho osobnom živote, všimol, že sa nakrúcala nová verzia filmu Sám doma, vďaka ktorému sa stal slávnym aj on. Na jeho názor o ňom a či tam bude účinkovať, sa pýtali aj sledovatelia jeho profilu na sociálnej sieti, cez ktorú s nimi komunikuje. 

Pozrite si upútavku k novému Sám doma, komentujúci pod videom štúdio Disney vôbec nešetrili:

Konečne sa im rozhodl Macaulay odpovedať. "Ahoj všetci. Len pre informáciu, pretože dnes dostávam veľa otázok na túto tému: V novom reboote filmu Sám doma hrať NEBUDEM," napísal včera na Twitteri. Možno tým chcel aj jemne naznačiť, že sa od novej verzie filmu dištancuje.  Po prvom zverejnení traileru od spoločnosti Disney nie sú ohlasy od divákov ani kritikov vôbec priaznivé. Film by mal byť oficiálne v distribúcii od 12. novembra. Zdá sa, že ale nedosahuje pôvodné kvality. Vraj herci sú podpriemerní, hlavný hrdina na míle vzdialený od Kevina, či úplne noví banditi, z ktorých jedna je žena - to všetko zatiaľ nikoho zjavne nenadchlo.

Pozrite si zostrih najlepších scénok z legendárnej vianočnej komédie Sám doma s Culkinom v úlohe rozkošného Kevina:

Jediný, kto sa z pôvodnej zostavy v novej verzii filmu opäť objaví, je herec Devin Ratray (44), ktorý v pôvodnej trilógii stvárnil Kevinovho staršieho brata Buzza. Teraz si ale zahral rolu policajta. V čase uvedenia trilógie pôvodných filmov Sám doma I. a II, a Stratený v New Yorku bol Culkin považovaný za najúspešnejšieho detského herca od čias Shirley Jane Temple  Odvtedy stvárnil mnoho iných rolí, ale ani v jednej z nich neprekonal doteraz rolu už legendárneho Kevina. Snáď sa mu to v živote ešte niekedy podarí. Nový predstaviteľ tejto postavy, bacuľatý čiernovlasý chlapec, ho ako sa zdá, v jeho úspechu neohrozí.

Macaulay si už v novom remaku komédie nezahrá:

Súvisiace články

Najčítanejšie