Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tŕnistá cesta k bábätku! Pre neschopnosť počať si Marešovci prešli krízou!
Zdielať na

Tŕnistá cesta k bábätku! Pre neschopnosť počať si Marešovci prešli krízou!

Archívna reportáž

Poslednú dobu bolo až podozrivo ticho okolo manželského páru, ktorý tvoria Leoš Mareš (45) a Monika Marešová, rodená Koblížková (40). Vykľul sa z toho pádny dôvod, Monika čaká ich vytúžené dieťa. Aj keď sa ich spoločný život javil ako jedna prechádzka ružovou záhradou v nejakej rozprávke, to najdôležitejšie im zrejme chýbalo. Svoju lásku túžili spečatiť spoločným dieťaťom a nedarilo sa. Konečne však nastal zlom a manželia sú v očakávaní potomka.

Manželka slávneho moderátora zrejme nechcela svoje šťastie spojené s tehotenstvom zakríknuť, keď sa stiahla posledné týždne do úzadia. Prvé tri mesiace tehotenstva sú rizikovým obdobím, uvedomovala si to dobre aj Monika Marešová, a zdá sa, že sa spolu s manželom počas uplynulých mesiacov ani nevybrali na dovolenku do nejakej exotickej destinácie, čo inak robili často.

Rozhodne sa manželom riskovať čokoľvek nežiadalo, a preto  sa neobjavovali spolu ani na verejnosti, až sa začalo povrávať o ich manželskej kríze, píše portál Expres.cz. Konečne sa Leoš rozhodol, že do sveta pošle radostnú novinku prostredníctvom Instagramu. "Kengura priletí v marci," oznámil všetkým jeho sledovateľom. Na obrázku pripojenému k textu je ale nakreslený bocian, ako letí a drží v zobáku bábätko a tak je to jasné. Okamžite po zverejnení tejto radostnej správy priam vybuchol Leošov miliónový Instagram a gratulácie nemali konca.

Leoš svojej láske zložil aj romantickú pieseň:

Obaja s manželkou museli nejakú dobu podstupovať terapeutické sedenia u psychológov kvôli pychickému napätiu, ktoré sprevádzalo ich vzťah a zrejme práve nemožnosť otehotnieť bola významný dôvod. "Včera sme boli spolu šesť rokov a štyri mesiace. Prišli sme za mojou mamou do Berouna, aby sme jej povedali, že budeme mať budúci rok bábätko," prezradil moderátor Leoš Mareš aj vo štvrtkovom vysielaní rádia Európa 2. "Monika je už v piatom mesiaci. Dieťa sa narodí koncom februára, pohlavie zatiaľ nevieme," dodal Mareš, ktorý bude trojnásobným otcom. Dvoch synov má z prvého manželstva, ale veľmi chcel dopriať materstvo aj druhej manželke, ktorú tlačil už aj vek.

K dvom starší synom s predošlého manželstva pribudne ďalší súrodenec:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Časté otázky o dieťati boli pre Moniku zrejme až mučivé. Pre ženu je veľmi frustrujúce, keď nemôže naplniť svoje hlavné poslanie a prirodzenú túžbu po potomkovi, tobôž, keď jej biologické hodiny už riadne dlho tikali. Odpovedať na otázky tohto typu, ktoré sa objavovali aj na jej profile na sociálnej sieti vo veľkom množstve a často,  jej bolo až trápne. "Podľa mňa otázka typu plánujete mať deti... Podľa mňa sa to veľmi naplánovať nedá," konštatovala  pred časom. "Niekedy je potrebné aj šťastie," pripustil Mareš, ktorý ho inak má neúrekom. A nezradilo ho napokon ani v prípade vytúženého tretieho potomka. Snáď zvyšok tehotenstva a pôrod prebehne v pohode, v tom držia všetci sympatickému páru palce.

Súvisiace články

Najčítanejšie