Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kali ostal na dcérku sám! TOTO odkazuje všetkým osamelým rodičom!
Zdielať na
Hudba

Kali ostal na dcérku sám! TOTO odkazuje všetkým osamelým rodičom!

Archívna reportáž

Je to priam zážitok sledovať, čo robí otcovstvo s niektorými slovenskými rapermi. Tak Rytmus, ako Majk Spirit, Separ a rovnako aj Kali, akoby boli pre rolu otca stvorení. V momente, ako sa im narodili deti, pričom v tomto prípade tri dievčatá, syna má len Rytmus, sa rebríček priorít bleskurýchle upratal a prvé miesto je už zrejme navždy obsadené. No ako práve Kali zistil, rovnaké umiestnenie by malo patriť aj mamám ich potomkov.

Vo februári roku 2019 sa stal aj sympatický bratislavský raper Kali (38) otcom. Spolu s manželkou Alicou privítali na svete dievčatko, ktoré dostalo meno Nelka. Už je z nej veľká slečna a je celkom jasné, že to je ockove dievčatko. A tak si mohla mama Alica pokojne trúfnuť vyraziť na dovolenku a nechať svoje dva poklady "bačovať" spolu.

Po spoločnej septembrovej dovolenke vo Vysokých Tatrách sa rozhodla Kaliho manželka, že je čas si trochu od rodinky oddýchnuť a užiť si aspoň na pár dní pocit bezstarostnej slobody. Keďže vie, aký milujúci otec sa stal zo sympatického rapera, nemusela riešiť žiadnu výpomoc a dcérku nechala smelo s ockom.

​Alica vyrazila preč na šesť dní, ako prezradil Kali a on to zvládal s dcérkou zjavne na jednotku. "Niežeby nám mama nechýbala, ale tých 6 dní spolu sme si užili," No z jeho príspevku z instastories sa dá celkom jasne čítať aj to, že mu 2,5-ročného dieťatko dalo trošku zabrať. "Nie je to úplne ľahké starať sa o deti plus o všetko, čo k životu patrí a mať k tomu stále úsmev na ksichte, lebo dieťa ťa chce vidieť šťastného," skonštatoval Kali to, čo poznajú v podstate najmä matky.

Takto vtipne zhodnotil svoj stav vyčerpania Kali po 6 dňoch bez manželky:

Instagram/DKM

"Obrovský rešpekt každému starostlivému rodičovi, ktorý sa sám musí starať o dieťa/deti po celý čas, lebo ich partner buď robí od rána do večera, alebo sa ich polovička na rodinu vy*ebala," napísal Kali s uveriteľnou emóciou poklonu všetkým rodičom v spomenutých situáciách. On sám ten prípad, našťastie, nie je a od soboty je už rodinka Magyarovcov opäť kompletná. Snáď to nebolo naposledy, čo sa odhodlal byť rodičom na plný úväzok a užil si túto dôležitú, nedocenenú a neplatenú každodennú prácu predovšetkým žien.

Instagram/DKM

​Kali pridal aj vtipnú fotku, v akej polohe sa iste neraz ocitne jeho dcérka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DezertKaliMusic (@dezertkalimusic)

Súvisiace články

Najčítanejšie