Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Absolútna dokonalosť! Cibulková vyrazila medzi ľudí v modeli, ktorý jej fantasticky sekol!
Zdielať na

Absolútna dokonalosť! Cibulková vyrazila medzi ľudí v modeli, ktorý jej fantasticky sekol!

Archívna reportáž

Hoci nemá problém vyraziť von úplne nenamaľovaná a v teplákoch, pokiaľ ide o spoločenskú udalosť, dá si Dominika Cibulková vždy maximálne záležať. Treba ale dodať, že na to má svoju "armádu" profíkov, ktorí sa postarajú o dokonalosť.

Naša historicky najúspešnejšia tenistka, 32-ročná Dominika Cibulková, sa okrem obrovských úspechov v tenise môže pochváliť ešte jednou špecialitkou - miluje módu, drahé značky a poriadne extravagantné kúsky. Aj teraz sa ukázala v modeli, ktorý by si na seba azda neobliekla hociktorá celebritka, a treba uznať, že Dominike neuveriteľne sekol.

Ako je už zjavné aj podľa fotiek Dominika opäť povolala svoj "tím snov". Ten pozostáva obvykle v prvom rade z dvoch ľudí - stylistu Andreja Kusalíka a kaderníka a vizážistu Patrika Veselého. A obaja odviedli skvelú robotu.

Dominiku len prednedávnom vykradli, zjavne ju to ale až tak netrápi:

Cibulková opäť raz dokázala, že sa nebojí byť tak trochu iná. Kým prednedávnom svojimi priehľadnými sieťovanými šatami skutočne vyrazila dych, teraz zvolila niečo úplne iné. "Zjavne sa neviem odpútať od môjho včerajšieho stylingu," napísala Dominika k sérii fotiek z piatkového večera. Prekvapivo, tentokrát jej outfit nestál šialené peniaze, ako obvykle.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Stylista, dobrý priateľ Dominiky a krstný otec jej syna, Andrej Kusalík, tentokrát bývalú tenistku obliekol do elastických nohavíc bežnej konfekčnej značky v oceľovomodrej farbe, k tomu ladiaci top bez rukávov, lodičky na šialených podpätkoch a zlatým klincom bol trenčkot od slovenského módneho návrhára, ktorý bol rozhodne aj najdrahším kúskom outfitu. K tomu perfektný mejkap a účes a hviezda večera bola jasná. A treba uznať, že Cibulková opäť dala nejaké to kilo dole - v elasťákoch a obtiahnutom tielku jej skutočne nemal kto čo vytknúť, 

Súvisiace články

Najčítanejšie