Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tak predsa odišiel! Bagárová ostala s dcérkou sama, priznala, že je jej smutno!
Zdielať na

Tak predsa odišiel! Bagárová ostala s dcérkou sama, priznala, že je jej smutno!

Archívna reportáž

Zdá sa, že Monika Bagárová si zvolila v partnerskom živote neľahkú cestu. Zamilovala sa do športovca, čo pre ženu obvykle znamená mnoho dní a nocí osamote. Navyše jej Makhmud nie je ani z Česka a so svojím rodným Uzbekistanom má stále silné puto.

Ktovie, či odlúčením trpí viac speváčka Monika Bagárová (27), alebo jej partner a otec malej Rumie, zápasník Makhmud Muradov (31). V každom prípade to asi ani pre jedného nie je ľahké, keď je niekedy celé týždne ďaleko od svojich milovaných. Aktuálne sa ale rozhodol pre biznis, ktorý ho bude od rodiny odpútavať častejšie, píše portál Super.cz.

Ako Monika prezradila, jej partner sa rozhodol podnikať v rodnom Uzbekistane, čo minimálne spočiaktu znamené pravidelné cestovanie do vzdialeného Uzbekistanu. Aktuálne tam je už zopár týždňov.

Ešte pred 11 rokmi nahrala Monika duet aj s Robom Opatovským:

Monika a Rumia sú v spojení s milovaným ocinkom len vďaka mobilu. "Voláme si každý deň hneď niekoľkokrát, takže sme stále v kontakte. Samozrejme, odlúčenie nie je nikdy jednoduché. Je to náročné a je nám, samozrejme, smutno," priznala speváčka. Na dcérku ostala sama, na druhej strane Mach zrejme príliš do starostlivosti o dcéru neprispieva ani keď je doma - buď trénuje, alebo potrebuje oddychovať. Monika ale odmieta pomoc opatrovateľky, má to šťastie, že kedykoľvek treba, sú naporúdzi jej rodičia.

Zdá sa, že Monika je v súkromí skutočne šťastná:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Makhmud ale ukázala, že myslí na budúcnosť. Už pred časom sa vyjadril, že profesionálne chce zápasiť ešte  maximálne päť rokov, potom sa už chce venovať rodine. Aj preto je prezieravé rozbehnúť biznis už teraz. "Ocinko teraz rieši veľké pracovné veci - založil svoju vlastnú zápasnícku organizáciu a navyše podniká v rodnej zemi. To všetko robí pre nás, pre rodinu, pre dcéru Ruminku a ja ho podporujem vo všetkom, čo robí, v jeho snoch," hovorí až dojímavo oddane Bagárová. No predsa len je aj na tomto odlúčení niečo dobré. "Vždy, keď sa vráti, tak nám to maximálne vynahradí a je to veľmi krásne. Samozrejme, keď odlieta plačeme, ale vždy sa na seba znovu tešíme," prezradila niečo o emóciách rodinky Monika. Kedy sa ale najbližšie môže tešiť na návrat milovaného Macha, už neprezradila.

Súvisiace články

Najčítanejšie