Skoro jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Pred časom nemali klebety o Bagárovej a Muradovi konca! Teraz prehovorila Monika o rozchode!
Zdielať na

Pred časom nemali klebety o Bagárovej a Muradovi konca! Teraz prehovorila Monika o rozchode!

Archívna reportáž

Sympatická speváčka Monika Bagárová (27) dokázala zúročiť svoje účinkovanie v známej speváckej súťaži tak, ako málokto zo súťažiacich. Jej nekonfliktná povaha, skvelý hlas a pekná tvár nikoho neprovokovali a postupne sa dokázala prebiť svetom šoubiznisu. Spočiatku bola vo vzťahu so spolusúťažiacim Benom Cristovaom, čo malo tiež priaznivý dopad na jej kariéru, neskôr ale šla svojou cestou a našla si svoje miesto v hudobnej brandži.

Aj vďaka génom zdedeným zrejme po otcovi, známom brnenskom hudobníkovi, vtedy iba pätnásťročná súťažiaca Monika Bagárová v speváckej súťaži pôsobila spevácky veľmi vyzreto a právom vzbudila záujem u divákov aj poroty.  Prebojovala sa medzi finalistov a vryla sa do pamäte verejnosti. Jej talent si všimol aj Karel Gott, keď ho v v jednom kole dostala za školiteľa. O dva roky neskôr vydala svoj vlastný album a zaujala ním. Vo svojej snahe sa spevácky presadiť neprestala doteraz, hoci sa z nej medzičasom stala aj jedna z najsledovanejších osobností na Instagrame s takmer 850 tisíc fanúšikmi.

Ako to býva, aj Monikine súkromie bolo ostro sledované. Jej prvý vzťah s Benom Cristovaom bol možno aj tak trochu marketingový ťah. Obaja boli vtedy veľmi mladí a rovnako túžili po presadení sa v hudobnom šoubiznise. Ben zrejme aj vďaka skúsenej mame, ktorá ovláda marketing, vedel ako zaujať verejnosť niečím osobitým a iste pomohol aj Monike v prvých rokoch, keď spoločne koncertovali. Neskôr však prišiel rozchod. Po niekoľkých ďalších vzťahoch sa ale objavil zrejme ten pravý, zápasník MMA Makhmud Muradov (31) a zakrátko sa im z lásky narodila dcérka Rumia, ktorá ma vyše rok a pol a má sa čulo k svetu.

Vypočujte si jeden z mnohých Monikiných duetov:

Je pochopiteľné, že úspešný športovec musí často cestovať kvôli tréningom a zápasom, a tak sa doma niekedy aj dlhšiu dobu nezdržiava. Keď sa tento rok ostal vyše tri mesiace kvôli rodinným záležitostiam v rodnom Uzbekistane a Moniku s dcérkou nechal doma v Česku, začali sa šíriť fámy o ich rozchode. Monika navyše prestala na sociálnej sieti zdieľať spoločné fotky a bolo preto zákonité, že sa je začali jej priaznivci vypytovať čo sa stalo. "Úprimne, ani neviem, kde sa vzalo to, že máme krízu a že by sme sa dokonca rozišli. To ma prekvapilo," vyjadrila sa aktuálne pre Aha! speváčka, ktorú zjavne veľké haló okolo jej vzťahu zaskočilo.

Aj napriek Makhmudovmu nabitému diáru je ich rodina stabilná a kríza v ich vzťahu nehrozí: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

"Nepotrebujem presviedčať ľudí o tom, ako to je. My sme rodina, držíme spolu a sme spolu," zdôraznila sympatická mama rozkošnej dcérky zjavne odhodlaná brániť svoj partnerský vzťah. Materstvom Bagárová ešte viac skrásnela a iste ju obdivujú mnohí muži, ale rozhodne majú smolu. "Som veľmi vďačná, že mám partnera a skvelú rodinu, ktorá mi pomáha," vyznala sa speváčka. Muradov má predstavu, že bude vo svojom športe profesionálne zápasiť ešte zhruba päť rokov a potom by si už chcel užívať viac súkromie. Snáď ich vzťah dovtedy vydrží všetky skúšky a Monika sa dočká aj snubného prstienka a svadby. Ona o tom zrejme pochyby nemá. Na Instagram nedávno pridala ich spoločné fotky s dvomi krátkymi slovami "spolu navždy" a jasne tým vyjadrila svoje presvedčenie. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie