Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ako to myslel?! Hviezdny herec tvrdí, že erotické scény s Aniston boli ako týranie!
Zdielať na

Ako to myslel?! Hviezdny herec tvrdí, že erotické scény s Aniston boli ako týranie!

Archívna reportáž

Populárny hollywoodsky herec Jake Gyllenhaal (40) sa zúčastnil rozhlasovej šou, aby spropagoval svoj nový film na Netflixe s názvom The Guilty. Je to kriminálny thriller o policajnom detektívovi, ktorý chce zachrániť volajúceho v núdzi. Reč ale prešla aj na jeho iné filmy. Celkom z iného žánru bol film The Good Girl, ktorý nakrúcal s Jennifer Aniston v roku 2002. Moderátor sa Gyllenhaala spýtal na milostné scény z tohto filmu, aj ako ich prežíval. Na tie vraj herec ale nemá žiadne romantické spomienky, aj keď sa mu Jen veľmi páčila.

Jake Gyllenhaal je už skúsený hollywoodsky herec, ktorý si dokonca zahral, aj ľúbostné homosexuálne scény s hercom Heathom Ledgerom pri nakrúcaní filmu Skrotená hora, hoci je v civile heterosexuál. "Pri nakrúcaní toho filmu sme všetci zdieľali skutočne hlbokú intimitu, nič podobné som nikdy nezažil. Tam pri tej rieke v Calgary sme mesiac boli len my, štáb, uprostred zeme nikoho. Neboli tam žiadne hotely, takže sme všetci žili v karavanoch v divočine. Ráno sme si spoločne robili kávu, raňajkovali spolu a niekedy tiež jazdili na koňoch. Boli sme tam sami a mali sme len jeden druhého,"spomínal svojho času pre magazín Live.

Niečo iné ho ale postretlo pri nakrúcaní ľúbostných posteľových scén s hollywoodskou hereckou ikonou Jennifer Aniston. Vôbec ho vraj  pritomnevzrušovala. "Oh, áno, bolo to mučenie,“ odpovedal Jake so smiechom na otázku moderátora Howarda Sterna o jeho skúsenosti. "Ale zároveň to nebolo mučenie. Chápeš, bola to zmes oboch," vysvetľoval svoje pocity pri spomienke na chvíle počas natáčania chúlostivých scén s pre neho inak príťažlivou herečkou. "Je to zvláštne, ale milostné scény sú trápne, pretože ich sleduje 30, 50 ľudí. To ma nevzrušuje. Je to zvláštne mechanické,“ doplnil svoju odpoveď herec. Tieto milostné scény prirovnal k bojovým, vraj ide o akýsi tanec, choreografiu pred kamerou.

Jake a Jennifer si spolu zahrali vo filme The Good Girl v roku 2002, vraj pre neho nebolo jednoduché hrať niektoré scény s krásnou kolegyňou:

Jake Gyllenhaal sa vyjadril o nakrúcaní sexuálnych scén s Jennifer Aniston ako o "tortúre". Opísal ťažkosti, ktorým herci čelia, keď sa snažia, aby ich herecký výkon vyzeral realisticky. Pomáha im často pri tom tzv. koordinátor intimity. Navrhuje režisérovi vhodnú choreografiu a popritom harmonizuje hercov a vytvára im čo najideálnejšie prostredie na tento intímny výkon. Je aj spojkou medzi režisérom a aktérmi ľúbostnej scénky a iste má pri nakrúcaní filmu dôležitú rolu. Herec prezradil, že v jeho prípade mu ale najviac pomohla jedna jednoduchá pomôcka. "Použila sa technika vankúša," zveril sa. 

Dnes je už Jake Gyllenhaal skúsený herec, ktorého náručou prešlo na pľaci mnoho hollywoodskych krásavíc:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal)

"Tá bola len preventívna a používala sa vo všeobecnosti vždy, keď sa v tom filme vlastne nachádzate v horizontálnej polohe," upresnil Jake o čo vlastne ide. "Myslím, že to bol vlastne návrh Jennifer," spomenul si Gyllenhall. "Bola veľmi milá, že to navrhla ešte predtým, ako sme začali," nezabudol sa pochvalne vyjadriť o svojej hereckej partnerke v romantickom filme."Dávam sem vankúš," citoval vetu, ktorú vyslovila Jennifer Aniston, aby mu uľahčila situáciu. A bolo jasné, že žiadna neželaná reakcia, ktorá by mohla vzniknúť pri veľmi tesných dotykoch hercov sa nedostaví. Iste jej bol vďačný, že všetko prebehlo bez zbytočných trápností.

Súvisiace články

Najčítanejšie