Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Gregorová s mladým milencom po dlhej dobe v spoločnosti vyrazila dych! Neuveriteľne sa zmenila!
Zdielať na

Gregorová s mladým milencom po dlhej dobe v spoločnosti vyrazila dych! Neuveriteľne sa zmenila!

Archívna reportáž

Keď pred desiatimi rokmi zomrel náhle, iba deň pred jeho okrúhlymi narodeninami, obľúbený herec Radek Brzobohatý († 79), zostala po ňom skrúšená vdova, herečka Hana Gregorová (68). Vtedy korpulentná energická dáma sa rázne rozhodla chudnúť a pomerne rýchlo sa jej to podarilo. S chudnutím ale neprestala doteraz a výsledok je až prekvapujúci. Keď sa objavila v pondelok na premiére dokumentu Karel, mnohých jej figúra až šokovala.

Na rok odkladanú premiéru dokumentu o Gottovi sa vybrala skvelo vyzerajúca Hana Gregorová aj so svojím oveľa mladším partnerom Ondřejom Koptíkom (36), píše portál Ahaonline. Napriek vekovému rozdielu pôsobili ako harmonický pár, čo tak ešte pred časom rozhodne nevyzeralo. Škandály, ktoré vyvolával Gregorovej milenec údajne pod vplyvom drog, by mnohé ženy psychicky celkom položilo. Hana je však veľmi sebavedomá a silná žena a všetko nechala ustáť bez zbytočných komentárov. Časom milencovi dokonca odpustila a dala sa s ním opäť dokopy. Život v Prahe ale prestal byť pre ňu z rôznych dôvodov zaujímavý a postupne tam začala rozpredávať svoj majetok.

Najskôr sa zbavila za 5 miliónov korún divadla, pre ktoré sa aj súdila, neskôr sa jej podarilo dobre predať aj veľký dom s rozsiahlou záhradou v peknej časti Prahy, ktorý sa stával pre ňu čoraz väčšou záťažou."Za posledné roky som do objektu investovala veľké peniaze. Dala som ho zrekonštruovať, vymeniť strechu a podobne. Mám to tam naozaj rada, ale držať to ďalej už nechcem. Všetko je skvele udržiavané alebo zrenovované, no pre mňa obrovské. Budem šťastná, keď tu teraz bude spokojná nejaká nová rodina. Říčany sú navyše veľmi pekné miesto. Je tu absolútne súkromie a všetko je na dosah,“ zdôvodnila Gregorová svoje rozhodnutie nehnuteľnosť predať. Zbavuje sa vraj ale aj ďalších nehnuteľností, ale kúpila si zas niečo nové.

Fotky z premiéry si môžete pozrieť TU.

Hana Gregorová sa poučila z chýb z minulosti a svoje súkromie si stráži ešte viac: 

​Rodinný dom so záhradou, ktorý si kúpila už v roku 2015 v maďarskej Rajke neďaleko Bratislavy, teraz už takmer trvale obýva spolu so svojim mladým milencom. Do hlavného mesta Slovenska, kde dostala viacero príležitostí na účinkovanie, to má autom za pár minút. Kúpou získala potrebný pokoj a súkromie. Kúsok odtiaľ sú aj termálne kúpele Mosonmagyaróvár, kam zaviezla okúpať sa aj svoju nedávnu návštevu, herečku a priateľku Jarku Obermajerovú. Tá pri nej veľmi pookriala a stratilo sa jej aj nechutenstvo, ktorým poslednú dobu trpela. Dala si pripraviť od Hany, ktorá je vyhlásená kuchárka, chutné halušky a na maďarské špeciality zašli aj do neďalekej čárdy. 

Hana trávi svoj voľný čas s priateľmi, v týchto chvíľach prevažne v metropole Slovenska, ktorá je iba na skok od jej nového domova v maďarskej Rajke:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Blanka Blanarova (@blanarovab)

Počas pandémie bol dom v Rajke skvelým útočiskom aj proti hroziacemu vírusu covidu. A je isté, že sa to tam Gregorovej veľmi zapáčilo. Jej mladý partner Ondrej Koptík sa pri nej upokojil a naučil sa aj byť jej dôstojným garde na spoločenských podujatiach. To sa naplno ukázalo aj na spomínanej premiére dokumentu o Karlovi Gottovi. Hana vďaka zhodeným kilám akoby omladla o desať rokov, snáď je za tou rapídnou zmenou skutočne len snaha byť zdravšia a mladistvejšia.

Súvisiace články

Najčítanejšie