Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Rytmus si to doma žehlil verejným vyznaním rodine! TOTO ale Jasmina nesie len ťažko!
Zdielať na

Rytmus si to doma žehlil verejným vyznaním rodine! TOTO ale Jasmina nesie len ťažko!

Archívna reportáž

Vo vzťahu Patrika a Jasminy Vrbovských panuje už vyše tri roky absolútna idylka, zdá sa. Ich vyznania lásky nemajú konca, no predsa len sú v ich manželstve isté témy, ktoré neprinášajú obom rovnaké potešenie. No Rytmus sa svojej vášne evidentne nemieni vzdať.

Každý, kto sleduje pár manželov Jasmina a Rytmus, musí uznať, že ich láska je skutočne obdivuhodná, priam až inšpiratívna. Presne tak by sa k sebe mali partneri správať - s úctou, rešpektom a bezpodmienečnou láskou. No predsa len sa práve ukázalo, že istá téma spôsobuje v manželstve Vrbovských trenice.

Popri rape a otužovaní má Rytmus ešte jednu vášeň, ktorá sa netýka priamo jeho rodiny - box. Pravidelne zásobuje fanúšikov videjkami a fotkami z ringu, najmä v poslednej dobe. A má to dobrý dôvod - koncom roka sa predvedie v zápase hviezd.

Rytmus by snáď nikdy nespravil nič, čo by narušilo rodinnú idylku. Jasmina to ale vidí v prípade boxu trochu inak:

​Fight Night Challenge sa zúčastní zo Slovákov aj Attila Végh, raper Separ a zrejme aj Majk Spirit. Meno človeka, ktorý sa postaví Patrikovi, zatiaľ známe nie je, no podľa toho, čo Rytmus prezradil, jeho súper bude známa osobnosť zo zahraničia. "Ja už viem, kto bude môj súper. Je to ťažká výzva, ale ja milujem len ťažké výzvy," naznačil raper v instastories.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

No to, čo dodal vo videjku z kuchyne celkom jasne ukázalo, že Jasmina tejto manželovej záľube nefandí. "Zabudol som povedať, že všetko čo robím, je pre túto milovanú osobu. Ale nepovedal som to preto, lebo moja manželka sa o mňa bojí, a nechcel som jej tým urobiť nervy. Všetko robím pre česť našej rodiny," povedal zjavne tak trochu mrzutej Jasmine. No po bozku a slovách "ľúbim ťa" ale zjavne neodolala a objatie opätovala. No Rytmus sa nemôže čudovať - asi žiadna žena nevidí rada, keď jej milovaného otĺkajú v ringu. Snáď ale bude raper v dostatočnej forme, aby sa nenechal len tak otĺkať, a ktovie, možno jeho druhý pokus bude víťazný.

Súvisiace články

Najčítanejšie