Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kontroverzné ruské duo TATU sa vracia! To AKO vyzerá tmavovlasá Julia?!
Zdielať na

Kontroverzné ruské duo TATU sa vracia! To AKO vyzerá tmavovlasá Julia?!

Zdroj: Instagram/Julia Volkova

Kedysi vystrelili ako kométy do šoubiznisu ako doma, tak aj vo svete. Speváčky z dua TATU, Julia Volková (36) a Lena Katina (37), boli ešte len v puberte, keď prerazili vo svete s pesničkou "All The Things She Said", ktorá vyšla v roku 2002. V klipe k nej si zahrali lesbický pár študentiek a zaujali tak aj v zahraničí. Bol to dobrý marketingový ťah ich manažéra. V skutočnosti boli obidve heterosexuálky, ako vyšlo najavo neskôr. Už dvakrát sa ako duo rozišli, teraz oznámili ďalší pokus o spoločný návrat ako t.A.T.u.

Keď sa objavili mladučké dievčatá Julia a Lena ako duo Tatu (tá ľúbi tú), nič podobného typu vtedy na hudobnej scéne nebolo v Rusku, ani vo svete. Ich pieseň  All The Things She Said si získala srdcia mládeže a melodická skladba sa ľahko dostávala do uší aj dospelým. Tento singel si získal uznanie aj u hudobných novinárov a kritikov, ktorí vnímali singel ako jeden z najlepších zo začiatku 21. storočia. Dvojica t.A.T.u. reprezentovala Rusko aj na súťaži Eurovision Song Contest 2003 so skladbou Ne Ver’, Ne Boysia a skončila na 3. mieste. Jednoznačne najväčší hit ale bola najmä v našich končinách pesnička Nas nedogoniat. Postupne však dochádzalo medzi dievčatami k nezhodám a rozpadli sa.

Spoločne vystupovali v rokoch 1999 až 2004 a potom ešte v rokoch 2012 až 2014. V piesňach spievali o vzájomnej láske a v klipoch sa aj bozkávali. To v ich rodnej krajine mnohých poburovalo, ale v zahraničí bodovalo. Kontroverzný klip, kde sa obe vášnivo bozkávajú All The Things She Said, teda originál Ja sošla s uma im priniesol cenu MTV Russia Awards za najlepší klip. V roku 2004 sa narodila Júlii Volkovej ako devätnásťročnej dcéra Viktória a o tri roky syn Samir. V roku 2010 konvertovala na islam, ale v roku 2017 opäť vrátila k pravoslávnej cirkvi, a dokonca sa pokúsila dostať do vysokej politiky a parlamentu, ale neúspešne. Vďaka plastikám sa rokmi zmenila až na nepoznanie.

Zaspomínajte si na veľký hit od t.A.T.U s názvom All the things she said:

Lena Katina sa sústredila na svoju sólovú kariéru a viedla podstatne menej šokujúci život. V roku 2015 sa jej narodil syn Alexander, aj keď jej vzťah s partnerom nevyšiel. Podľa aktuálnych správ, ktoré zverejnil portál Daily Mail sa obe už zrelé ženy rozhodli opäť dať okopy ako spevácke duo na jar v roku 2022, kedy chcú uskutočniť ich prvý spoločný koncert. Obe požiadali svojich fanúšikov, aby im poradili, kto by sa k nim mal pridať na pódiu. Na svojej budúcej spoločnej kariére vraj pracujú s významnou streamingovou spoločnosťou.

 Takto vyzerajú členky ruského dua t.A.T.u dnes:

Ich imidž ale zrejme nebudú už stavať na homosexualite. Obe už dávnejšie deklarovali svoju heterosexuálnu orientáciu. V rozhovore pre ruskú televíziu Julia Volková dokonca prezradila, že podľa nej homosexualita nie je prirodzená, a ak by sa jej syn prejavil ako homosexuál, odsúdila by ho. Tolerantnejšia je k láske medzi ženami. "Dve dievčatá spolu - to nie je to isté ako dvaja muži spolu. Myslím, že lesbičky vyzerajú esteticky oveľa lepšie," tvrdila. Katina je k homosexualite tolerantnejšia v rámci oboch pohlaví. "Boh nás učí žiť v láske a láska je úžasný pocit! Myslím si, že každý by mal mať slobodu milovať toho, koho miluje, a byť s tým, s kým chce stráviť svoj život," stojí vo vyhlásení na jej stránke na Facebooku. Ako budú chcieť zaujať teraz je zatiaľ nejasné, ale iste už majú v hlave nejaký plán. Comebacky však bývajú obvykle rozpačité.

Súvisiace články

Najčítanejšie