Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rozvod sa odkladá?! Kim a Kanye to už pár mesiacov naťahujú, TOTO má byť dôkaz!
Zdielať na

Rozvod sa odkladá?! Kim a Kanye to už pár mesiacov naťahujú, TOTO má byť dôkaz!

Archívna reportáž

Vo februári tohto roku podala Kim Karashian (40) žiadosť o rozvod pre "nezlučiteľné rozdiely" medzi ňou a manželom Kanye Westom (44). Majú spolu štyri deti, ale spoločný život im už dlhšiu dobu nefungoval. To im ale, ako sa javí, vôbec neprekáža v tom, aby sa spolu ďalej priateľsky stretávali, ba už sa špekuluje aj o tom, že medzi nimi opäť zahoreli city. Nedávno sa spolu ukázali na spoločnej večeri v Malibu neďaleko Los Angeles a celkom sa k sebe vraj mali.

Manželský život páru skutočnej kráľovnej Instagramu Kim Kardashian a rapera Kanye Westa nebol v žiadnom prípade poňatý klasicky. Obaja sú veľmi spoločensky angažovaní v rámci svojej kariéry a najmä Kim prepierala v rodinnej realityšou takmer všetko, čo sa udialo v ich súkromí. To sa jej introvertnejšiemu manželovi celkom nepozdávalo a v posledných rokoch viedol pre zachovanie súkromia čoraz častejšie svoje voľné chvíle oddelene od manželky a detí, v štáte Wyoming, kde má farmu. Kim sa ale cíti doma v Los Angeles, kde má svoje zázemie a rodinu. "Nikdy som si nepripadala osamelá. Hovorila som si, že mám deti a manžela. Ale on sa sťahoval zo štátu do štátu, a hoci mi to spočiatku neprekážalo, po štyridsiatke som si povedala, že to takto to predsa nechcem. Nechcem manžela, ktorý žije v úplne inom štáte ako ja," posťažovala sa Kardashian svojim priaznivcom.

Rozvodové konanie sa zatiaľ nezačalo, ba manželský pár sa už párkrát objavil spolu v priateľskom duchu. Kanye vydal nový album Donda a na troch eventoch, kde ho prezentoval, ho prišla podporiť aj Kim. Na prvom, v júli, Kanye údajne plakal na pódiu, keď spieval pieseň s názvom Láska bezpodmienečne o "strate“ svojej rodiny. Mnohí predpokladali, že texty piesní odkazujú na Kim a ich deti, ktoré sedeli v publiku. V auguste dokonca Kim prišla na pódium za Kanyeom oblečená do svadobných šiat Balenciaga couture a závoja, ktorý jej zakrýval tvár. Podľa TMZ bola Kim "šťastná, že to urobila pre Kanyeho a pre udalosť, ktorá bola pre neho taká dôležitá“. Kim Kardashian  bude 9. októbra po prvý raz moderovať „Saturday Night Live“, ale nevedno, či sa tam objaví aj West. Ako hudobný hosť tam vystúpil už niekoľkokrát.

Kim sprevádzala svojho manžela Kayneho Westa na galavečer Met Gala v skutočne netradičnej róbe, ktorá ju zakrývala od hlavy po päty:

Isté je, že aj keď sa rozvádzajú, Kanye a Kim spolu zostávajú a vychádzajú si ako blízke osoby. Podľa denníka The Sun ich bolo možné vidieť na spoločnej večeri v reštaurácii v Malibu. Pridali sa k nim aj ich dlhoroční priatelia Tracy Romulus, ktorá je tiež tvárou odevnej značky Kim a jej manžel Ray Romulus. Oba páry po skončení večere nasadli do jedného auta a zrejme pokračovali v zábave v domove jedných z nich. Je jasné, že sa v skutočnosti s rozvodom neponáhľajú a možno k nemu nakoniec ani nedôjde. Kim možno chcela dať manželovi iba príučku za jeho neveru a úteky od rodiny. Rozvod by iste nemilo zasiahol ich štyri malé deti. Navyše, aj v rámci majetkového vyrovnania by to mali obaja veľmi komplikované. 

Pre Kim je rodina mimoriadne dôležitá, azda aj preto váha s rozvodovým konaním:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kanye West je už miliardár, no nielen vďaka svojej hudobnej kariére, ale zisky mu prinášajú aj iné jeho aktivity ako je produkcia či odevná značka, ktorej je dizajnérom. Kráľovná sociálnych médií, Kim Kardashian West, zase  premenila angažovanie sa v nich na skutočné bohatstvo tým, že začala predávať prostredníctvom nich mobilné hry, kozmetiku a nedávno už aj oblečenie svojej značky. Väčšina jej bohatstva pochádza ale z jej kozmetickej spoločnosti. V roku 2020 z nej predala 20% za 200 miliónov dolárov. Značku Skimwear predstavila v roku 2019. Forbes odhaduje, že jej podiel je najmenej 375 miliónov dolárov. Dostal sa tým tiež medzi multimilionárov. Obaja manželia sú v rámci biznisu silná dvojka a možno to ustojí aj ich manželstvo.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie