Zatiahnuté
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Fakt to potrebuje?! Agáta Hanychová mieri do reality šou, TENTO človek o tom rozhodol!
Zdielať na

Fakt to potrebuje?! Agáta Hanychová mieri do reality šou, TENTO človek o tom rozhodol!

Archívna reportáž

Agáta Hanychová (36) má už roky tak trošku reality show vlastného života na sociálnej sieti, keď neraz sledovateľom poriadne vyrazí dych. No podarilo sa jej zaujať aj televíznych tvorcov známej reality show Like House. Síce sa tvári, že ponuku sprvu odmietla, no napokon kývla. Túto televíznu reality show totiž údajne pozná aj jej syn Kryšpín, ktorý ju vraj povzbudzoval, aby do projektu išla. Z televíznej obrazovky dobre pozná všetkých doterajších aktérov a rád by mezi nimi uvidel aj svoju mamu.

Reality show sa stali na celom svete vďačným formátom pre mnohé televízie. V hlavnom vysielacom čase lákajú k obrazovkám množstvo divákov rôznych vekových kategórií. Like House je unikátny formát, kde súťaží o priazeň divákov skupina influencerov. Počas troch jarných mesiacov prevažne mladí diváci sledovali každodenný život súťažiacich influencerov, ich vzťahy, radosti, strasti a to, ako sa vyrovnávajú s rôznymi výzvami a súťažami. Ten, kto získal od divákov prostredníctvom mobilnej aplikácie najvyšší počet hlasov, sa stal víťazom reality šou a získal odmenu pol milióna korún.

​Po úspechu prvej sezóny Like House bude šou pokračovať v ďalšej sérii. V televízii predstavili novú zostavu účinkujúcich a nechýbala medzi nimi ani známa influencerka Agáta Hanychová, píše portál Extra.cz"Keď mi prvýkrát zavolali, tak som tam odmietla ísť. Ale potom za mnou prišiel Kryšpín a povedal mi, aby som to skúsila, že budem hviezda," zverila sa so smiechom známa matka dvoch detí. "Takže som si to nakoniec rozmyslela a idem tam kvôli Kryšpínovi. Navyše tým aj uživím svoje deti," dodala pragmaticky rozmýšľajúca dcéra populárnej herečky Veroniky Žilkovej. Ona sama vraj ale herecký talent nemá, aj keby sa dalo o tom pochybovať po skúsenostiach s predvádzaním sa.

Agáta sa môže tešiť aj na takéto situácie a škriepky, o ktoré nie je medzi víťazstvachtivými účastníkmi Like House núdza:

Agáta sa aktuálne v súkromí teší zo svojho šiesteho vzťahu od rozchodu s Jakubom Prachařom pred 2,5 rokmi. Ten je teraz čerstvo zamilovaný do mladej herečky Sary Sandevy, čo zrejme Agáta neberie práve najlepšie. Ktovie, čo ale s jej vzťahomn spraví fakt, že bude tri mesiace Agáta zavretá v luxusnej vile so spolusúťažiacimi influencermi a so svojimi dvomi deťmi a priateľom bude len počas víkendov. Cez pracovné dni sa budú musieť o ne postarať ich oteckovia, staré mamy a opatrovateľky. Ona sa bude venovať vo vile pri Beroune iným deťom, ako nazvala svojich spoluúčinkujúcich súťažiacich influenecerov.

Agáta sa stala súčasťou českej verzie reality šou s názvom Like House: 

Prostredníctvom videa na Instagrame sa Hanychová vyjadrila, že si vždy želala mať sedem detí. "Bude to výzva... Musím vydržať bez svojich detí s inými deťmi," priznala Hanychová, ktorá sa netají tým, že do vily ide najmä z finančných dôvodov. Okrem toho si môže takto získať ďalší okruh sledovateľov jej profilu na Instagrame. "Nikoho z influencerov, ktorí nastúpia so mnou do vily, nepoznám. Avšak môj 10-ročný syn Kryšpín ich všetkých pozná a povedal, že musím ísť do Like House. Navyše, mojím hlavným zdrojom príjmov je teraz Instagram a táto šou patrí k sociálnym sieťam. Nepotrebujem vyhrať, nemám pripravené žiadne zbrane. Skôr sa budem snažiť ostatným pomáhať," uvažuje  vopred o stratégii v reality show, ale celkom sa jej veriť nedá. Tvorcovia tam potrebujú mať čo najviac konfliktov a na tie je Agáta ako stvorená.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie