Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nočná dráma v dome Vondráčkovej! Musela zasiahnuť polícia!
Zdielať na

Nočná dráma v dome Vondráčkovej! Musela zasiahnuť polícia!

Zdroj: Instagram/LV

Vyhrievať sa na výslní popularity je síce príjemné, ale má to aj svoje trpké stránky. Niektorí jedinci nechápu, že populárne osoby majú aj svoj súkromný život, kam nie je rozhodne žiadúce, aby vstupoval niekto neznámy. Ale nie každému sa darí celkom od nich uchrániť. Bohaté, najmä zahraničné celebrity si preto prenajímajú ochranku. Lucie Vondráčková (41) sa rozhodla, že si na ochranu zaobstará aspoň bezpečnostné kamery na dom, ktoré monitorujú jeho okolie. Ani to však jedného neodbytného stalkera neodradilo.

Iba prednedávnom Lucie Vondráčková na svojom profile na Instagrame zverejnila video, kde ukázala, ako odborníci na jej dom inštalujú bezpečnostné kamery, ktoré monitorujú priestor v okolí jej domu. Napísala k nemu krátky komentár. "Bránila som sa im, ale inak to nešlo...Stop stalkers," pripísala k príspevku, aby tak všetkých na túto skutočnosť upozornila. a vyslala tým tiež odkaz, že narušovaniu súkromia sa chce brániť aj týmto spôsobom. Odobril jej to aj jej partner Petr Vojnar."Je dobré, že si tam dala kamery a ukázala to na Instagrame. Urobil by som to tiež. Stalkerov má celý život, čo ja viem," vyjadril Vojnar svoj názor s tým, že on by ich riadne vyťahal za uši, aby sa spamätali. 

Ako sa ukázalo, jedného fanatického prenasledovateľa Lucie neodradili ani kamery. Keď sa v piatok večer zúčastnila finále Czech & Slovak PhotoGirl 2021 ako členka poroty, netušila, čo ju onedlho čaká. Petr Vojnar toto podujatie moderoval a po skončení oficiálnej časti sa začala afterparty. Obaja sa obliekli do tak trochu bláznivých sák s potlačou a v dobrej nálade si prejavovali vzájomnú náklonnosť. Popritom dávali na všetky strany rozhovory.

Lucie sa teší z úspechu jej novej pieseň s názvom Vzkaz v láhvi, pozrite si k nemu videoklip:

Niektorí fotografi ale čakali pred domom Vondráčkovej na príležitosť, že ju zachytia spolu s Vojnarom, keď sa budú vracať z podujatia. Medzi nimi boli aj fotografi Expres.cz. Všimli si však jednej podozrivej veci. Hoci už bola noc, pred jej vchodom mal niekto zaparkovanú motorku. Ukázalo sa, že je to neodbytný stalker, ktorý čakal na príchod svojho idolu. Chvíľu krúžil okolo vchodu, ale keď si všimol prítomných fotografov, sadol si vraj na stĺpik a snažil sa zakryť si tvár rukou. Po odchode fotografov sa ale rozhodol vniknúť priamo na pozemok umelkyne. Po zistení tohto činu ho Lucie s Petrom nahlásili polícii, ktorá vzápätí urobila policajný zásah, pri ktorom tohto muža zatkla.

Doterného stalkera Lucie Vondráčkovej nezastavili ani nedávno nainštalované bezpečnostné kamery. Po vniknutí na jej pozemok však konečne skončil v rukách polície:

"Pražskí policajti okolo polnoci vyrazili na ulicu K H., kde sa nachádzala osoba, ktorá vnikla na cudzí pozemok. Osoba teraz čelí podozreniu z trestného činu neoprávneného vniknutia na cudzí pozemok a prípadom sa zaoberajú policajti. Muž sa k svojmu činu priznal. Prípad je momentálne veľmi čerstvý a nemôžeme poskytnúť viac informácií," uviedla pre Expres policajná hovorkyňa Eva Kropáčová. Ak sa mužovi preukáže vina, hrozí mu až dvojročné väzenie. Zrejme by si ho zaslúžil nielen kvôli sebe, ale aj aby bol výstrahou pre druhých, ktorí majú podobné chúťky. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie