Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Je to také zlé?! Vondráčková si nechala okolo domu nainštalovať kamery, jej priateľ ľudí varuje!
Zdielať na

Je to také zlé?! Vondráčková si nechala okolo domu nainštalovať kamery, jej priateľ ľudí varuje!

Zdroj: youtube/screenshot Raego

Doteraz zdanlivo pokojný život speváčky a herečky Lucie Vondráčkovej (41) narušilo je priznanie k novému vzťahu s moderátorom Petrom Vojnarom (45). Odrazu sa ocitla v strede záujmu veľkej časti verejnosti, ktorá ju sleduje. Neustále dostáva rôzne otázky ohľadom jej vzťahu a podaktorí ju neváhajú sledovať až k jej domu. Nemá z toho dobrý pocit a bola až bezradná, ako sa si od toho pomôcť a nebáť sa o bezpečnosť. Aspoň jedno riešenie sa našlo.

Známa česká herečka a speváčka Lucie Vondráčková má s popularitou dlhoročné skúsenosti a berie ich aj ako istú daň za slávu. Niekedy je to aj celkom príjemné, zväčša však veľmi otravné, ba občas až stresujúce, mať na seba uprené všetky pohľady. Nie všetky známe osoby to psychicky zvládajú. Lucie je však na pozornosť zvyknutá od detstva, a tak to považuje za niečo prirodzené, pokiaľ sa to deje v ako-tak primeranej miere. Počas rozvodového konania s hokejistom Plekancom, s ktorým má dvoch synov, sa pozornosť na ňu veľmi zvýšila, čo jej bolo iste nepríjemné. Jednalo sa o čisto súkromné a navyše citlivé záležitosti. Aj preto radšej nejaký čas žila s deťmi v Kanade, kde je takmer neznáma.

Po čase sa táto téma vyčerpala, Lucie už súkromným životom nedávala žiadnu zámienku na to, aby verejnosť väčšmi upútavala. Teraz sa ale stalo to, na čo už mnohí dlho čakali. Stretla muža, čo ju zaujal a zaľúbila sa, rovnako ako on. Okamžite sa jej vcelku pokojný život narušil. Svoje súkromie sa ale rozhodla brániť a začala domom, kde býva so synmi. Nežiaduca pozornosť ju prinútila, aby okolo svojho domu nechala nainštalovať kamery, ktoré monitorujú okolie a dohliadajú na bezpečnosť jej rodiny. 

Pozrite si videoklip k piesni s názvom Vrať se, v ktorej si zaspievala duet Lucie Vondráčková s niekdajším rebelom, spevákom Sámerom Issom:

Na svojom profile na Instagrame totiž Lucie Vondráčková zverejnila video, ako odborníci inštalujú bezpečnostné kamery, ktoré monitorujú priestor v okolí jej domu. Napísala k nemu krátky komentár. "Bránila som sa im, ale inak to nešlo... Stop stalkers," pripísala k príspevku, aby tak všetkých na túto skutočnosť upozornila. a vyslala tým tiež odkaz, že narušovaniu súkromia sa bude brániť. "Je dobré, že si tam dala kamery a ukázala to na Instagrame, urobil by som to tiež. Stalkerov má celý život, čo ja viem. Ja osobne, keby sa mi to dialo, tak by som ich vyťahal za uši, až by ich to bolelo, aby si to pamätali. Toto sa predsa v normálnej spoločnosti nerobí, že sa lezie ľuďom do súkromia," napísal pre ŽivotvČesku svoj ostrý názor so skrytou výhražkou potenciálnym narušiteľom Luckin nový priateľ, Petr Vojnar.

Lucie si zo strachu o bezpečnosť seba svojej rodiny nechala nainštalovať na dom kamerový systém: 

Známa speváčka je aj matkou dvoch synov, deväťročného Matyáša a šesťročného Adama, a preto sa rozhodla urobiť dôležitý krok, ktorý by mal viesť k jej pokojnejšiemu spánku. Ako každej normálnej matke, aj Lucie záleží na tom, aby sa jej deti vyvíjali v čo najprirodzenejšom a pokojnom prostredí. Pozitívne ale je, že už na to nie je sama. Niet pochýb, že Vojnar by svoje slová o "vyťahaní za uši" uplatnil na zvedavcoch aj v praxi.

Súvisiace články

Najčítanejšie