Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rytmus je s rodinou na dovolenke a zažil niečo nevídané! Bolo to znamenie?!
Zdielať na

Rytmus je s rodinou na dovolenke a zažil niečo nevídané! Bolo to znamenie?!

Archívna reportáž

Všetko, čo sa dalo v rámci pripravovanej talentovej mega šou Česko Slovensko má talent nakrútiť vopred, je už nakrútené a tak sa aj Jasmina dočkala zaslúženej dovolenky. Nová tvár televízie JOJ vyrazila s manželom a synčekom do Chorvátska a je zjavné, že si to opäť dokonalo užívajú.

Jasmina sa už začiatkom týždňa pochválila, že so svojimi dvomi milovanými vyráža na dovolenku. Opäť je to ich milovaný Balkán, konkrétne Chorvátsko, kde sa už tento rok raz boli osviežiť, ešte pred hlavnou sezónou. 

Tentokrát ale išli skutočne na rodinnú dovolenku, len v trojici, no je zjavné, že rozhodne im nikto ku šťastiu nechýbal. Podľa videjka, ktoré zverejnila Jasmina, si to užíva najmä 2-ročný Sanel, ktorý sa raduje nielen z čvachtania v mori, ale aj z parádnej balkánskej diskotéky. 

Jasmina zažiari už onedlho v šou ČSMT po boku Davida Gránského:

​Keď je šťastný Sanel, sú šťastní aj jeho rodičia. A aby toho nebolo málo, Rytmus zažil aj skutočne jedinečný moment, ktorý sa za život skutočne nepodarí každému - sadol si na neho prekrásny motýľ. Vidlochvost feniklový si síce vybral neveľmi romantické Patrikove chlpaté koleno, no ako je zrejmé, spravil tým raperovi radosť.

Instagram/RK

​Krehký hmyz v sebe nesie aj istú symboliku - vraví sa, že na koho si sadne, tomu prinesie šťastie. Čo viac by si ešte tak mohol Rytmus želať? Azda už len doplniť do počtu pár nehnuteľností, ako sa pred časom zveril fanúšikom so svojím plánom, byť majiteľom piatich nehnuteľností. Tri už s Jasminou vlastnia - k ich vilke v Malinove si predendávnom prikúpili byt v centre Bratislavy a len pred pár týždňami aj pozemok vraj na prekrásnom mieste so zurčiacim potokom, nie veľmi ďaleko od hlavného mesta. Možno motýľ prinesie ďalšie dve, a možno prinesie Vrbovským celkom iné šťastie - nejeden pár sa už vrátil z dovolenky v trojici, v tomto prípade už vo štvorici.

Takto si užíva dovolenku malý Sanel:

Súvisiace články

Najčítanejšie