Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Poriadne prekvapenie! Český Dominátor sa stane v 56 rokoch opäť otcom!
Zdielať na

Poriadne prekvapenie! Český Dominátor sa stane v 56 rokoch opäť otcom!

Archívna reportáž

To, že láska kvitne v každom veku, potvrdil nedávno aj legendárny hokejista Dominik Hašek (56), zvaný Dominátor. Onedlho sa dočká aj plodu tejto lásky so snúbenicou Lenkou. Aj keď si svoju otcovskú rolu už užil pri jeho dvoch, dnes už dospelých deťoch, nebráni sa jej zopakovaniu. Zatiaľ vraj nevie, či potomok, ktorého očakávajú, bude syn alebo dcéra, hlavne, aby bol zdravý. Nakoniec, ako syna, tak aj dcéru má už z prvého manželstva.

Pre fanúšikov hokeja je Dominik Hašek žijúca legenda. Iste mu nemožno uprieť veľké zásluhy na historickom úspechu českého hokejového tímu v Nagane, no famózny je aj jeho výkon v NHL, kde vychytal 81-krát nulu. Odvtedy však pretieklo veľa vody. Zejme jeho veľká zaneprázdnenosť, spojená s obrovskou popularitou, vniesla do jeho dlhoročného manželstva krízu. Po čase obaja Dominik a Alena, ktorí spolu boli od gymnázia, uznali, že rozvod bude najlepším riešením. 

Po čase sa dal Dominátor na viac ako tri roky dokopy s Libušou Šmuclerovou (58), generálnou riaditeľkou istého mediálneho domu. "Vždy mi bola oporou, som jej vďačný za každý deň, ktorý sme spolu strávili," s uznaním konštatoval o jeho už iba bývalej partnerke. Po ich rozchode bol štyri dlhé roky sám, kým sa neobjavila v jeho blízkosti Lenka. Pekná čiernovláska hokejistu celkom "dostala". Bolo už zrejme iba otázkou času, kedy mladá žena zatúži po dieťati. A jej želanie sa zjavne pomerne rýchlo splnilo, píše portál Blesk.cz.

Dominik je veľmi hrdý na svoju dcéru Dominiku:

​S budúcim neskorým otcovstom sa hokejista nielen zmieril, ale sa naň očividne teší. "Áno, v októbri čakáme bábätko," potvrdil Hašek dohady a prezradil, že jeho priateľka je už v siedmom mesiaci tehotenstva. "Pre Lenku je to prvé dieťa. Obaja sa veľmi tešíme," priznal tento legendárny hokejista. Pohlavie dieťaťa je však stále tajomstvom. "Či to bude chlapec alebo dievča, to ešte neviem," tvrdí slávny hokejista, no len ťažko sa tomu dá veriť - jedine, ak si to skutočne nechávajú ako prekvapenie.

Fotky nastávajúcich rodičov si môžete pozrieť TU.

Podobným prekvapením bola aj jeho nová priateľka, ktorú svetu ukázal znenazdajky minulý rok v zime. "Poznáme sa už dlho. Je to dievča z Brna, má rada moravské víno, často spolu jazdíme na bicykli, lyžujeme, chodíme na huby," prezradil slávny brankár vo februári minulého roka. Počas lockdownov sa rozhodli pre spoločné bývanie a výsledok hovorí za všetko. K 31-ročnúmu synovi Michaelovi a 26-ročnej dcére Dominike tak pribudne čoskoro malý benjamínko.

Súvisiace články

Najčítanejšie