Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Potvrdené! Britney sa zasnúbila, TAKTO hrdo sa ukázala s mega prsteňom!
Zdielať na

Potvrdené! Britney sa zasnúbila, TAKTO hrdo sa ukázala s mega prsteňom!

Archívna reportáž

To, o čom sa už nejaký čas klebetilo, v nedeľu Britney Spears (39) potvrdila. Po takmer piatich rokoch randenia sa speváčka a model a fitness tréner iránskeho pôvodu, Sam Asghari (27), zasnúbili.

Reči o tom, že Britney Spears a o 12 rokov mladší Asghari sa čoskoro zasnúbia, sa prvýkrát objavili začiatkom tohto mesiaca po tom, ako Asghariho spozorovali pri nakupovaní prsteňov u Cartiera v Beverly Hills. Hviezdu Britneyinho videoklipu Slumber Party vtedy videli v luxusnom klenotníctve ako si prezeral ponuku prsteňov.

Hoci všetko nasvedčovalo tomu, že sa chystajú zásnuby, kvôli obmedzujúcemu opatrovníctvu Spearsovej, ktoré trvá od roku 2008 sa to zdalo byť nereálne. No zjavne aj v tomto smere sa život speváčky pohol lepším smerom.

Pri nakrúcaní tohto klipu sa čerství snúbenci spoznali:

Asghari vraj položil otázku v dome Britney so 4-karátovým okrúhlym briliantovým kameňom osadeným v platine. Vo vnútri prsteňa je vyrytá Asghariho prezývka pre Britney - "levica". "Dvojica dnes oficiálne potvrdila svoj dlhoročný vzťah a je hlboko dojatá podporou, oddanosťou a láskou, ktorú im ľudia vyjadrujú," povedal exkluzívne pre portál PageSix Asghariho manažér Brandon Cohen. "Návrhárom prsteňa je Roman Malayev z New Yorku. Nemohol byť šťastnejší, že sa toho môže zúčastniť a vytvoriť tento jedinečný prsteň," dodal aj detailnejšiu informáciu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Pár túto novinku potvrdil v nedeľu aj na Instagrame, pričom popová hviezda zdieľala video, na ktorom sa usmieva a ukazuje svoj parádny nový prsteň. Gratulácie však pribúdali rovnako rýchlo, ako úpenlivé výzvy fanúšikov, aby nezabudla na predmanželskú zmluvu. Jej snúbencovi totiž od začiatku mnohí neveria úprimnú lásku a podozrievajú ho len z túžby po sláve a majetku. On sám tvrdí, že to tak rozhodne nie je.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sam Asghari (@samasghari)

"Sam sníva o tom, že sa jedného dňa stane aj otcom, a Britney, samozrejme, vždy chcela mať viac detí, najmä teraz, keď sú tie jej už veľké," prezradil nemenovaný zdroj z blízkosti páru. Britney to potvrdila aj na súde 23. júna, kde počas svojej bombastickej výpovede povedala, že sa chcela vydať za svojho priateľa a mať dieťa, ale opatrovníctvo jej to nedovolilo. "Momentálne mám v tele vnútromaternicové teliesko, ktoré mi nedovoľuje mať dieťa, a moji opatrovníci mi nedovolia ísť k lekárovi, aby mi ho vybral," povedala vtedy. Medzitým sa však opatrovník Britney, jej otec Jamie, tohto postu vzdal a hoci svojprávnosť speváčke ešte nevrátili, zdá sa, že už sa pokúša žiť slobodne. Ak by sa Britney a Sam vzali, bolo by to jej tretie, či dokonca už štvrté manželstvo - to ale nebolo nikdy oficiálne potvrdené. 

Súvisiace články

Najčítanejšie