Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Jiří Krampol otvorene o vzťahu s kolegyňou: Čakáme trojčatá!
Zdielať na

Jiří Krampol otvorene o vzťahu s kolegyňou: Čakáme trojčatá!

Archívna reportáž

O vzťahu Jiřího Krampola (83) a Zuzany Bubílkovej (69) si mnohí myslia niečo v zmysle sloganu "láska kvitne v každom veku" a celkom im to prajú. Obaja sú bez záväzkov a majú podobný zmysel pre humor, vďaka čomu si dobre rozumejú. Poznajú sa už vraj dlhé roky, ale iba pomerne nedávno začali spolupracovať ako dvojica na ucelenom programe. Zuzana občas pomôže Jiřímu aj ako sprievod k lekárovi, keďže má veľké problémy s pohybom kvôli zranenej nohe.

Pomaly si už verejnosť zvykla na nový pár v českom šoubiznise, ktorý rozhodne nepatrí medzi tie najmladšie. Zuzanu Bubílkovú a Jiřího Krampola delí síce až štrnásť rokov v rámci ich vekového rozdielu, ale nie je žiadna mladica. Iba vlani zosnulá manželka herca Hanka († 59) však bola ešte mladšia. Žiaľ, skonala po dlhodobých zdravotných problémoch a pre Jiřího to bola veľká strata, ktorá sa ho bolestne dotkla. Práve v snahe zahnať smútok prácou mu prišla do života zakrátko Bubílková.

Nový pár sa spoznal vďaka zosnulému komikovi Miroslavovi Šimkovi († 63). Krampol s ním kedysi spolupracoval v Semafore. Tam spolu predviedli rad skečov, scénok a poviedok, ktoré spoločne aj napísali. Šimek rád tvoril vo dvojici, okrem Krampola aj s Jiřím Grossmanem († 30), Luďkem Sobotou a naposledy so Zuzanou Bubílkovou. A práve ona sa rozhodla pokračovať s Krampolom, aby nadviazala na to najlepšie, čo zažila v politickej satire so Šimkom. "Ja nechcem byť ten ťahúň, chcem sa opierať o niekoho, kto je lepší ako ja. S Jiřím Krampolom sme sa o spolupráci bavili už skôr, ale až teraz dozrel ten správny čas," prezradila vlani ešte pred Vianocami Bubílková. Jiří Krampol má od smrti manželky konečne dôvod na radosť. "Hrozne sa na našu spoluprácu teším," priznal.

Jiří Krampol bol smrťou svojej manželky veľmi utrápený:

​Po skončení obmedzení verejných vystúpení začali spolu vystupovať v malých divadelných priestoroch, či domoch pre seniorov aj mimo Prahu."Zuzana je fajn, je to inteligentná žena, s ktorou sa mi dobre pracuje. Robíme spolu dva programy, vďakabohu, sú zatiaľ úspešné. V tomto čase, keď mnohí výborní kolegovia nemali prakticky čo na práci, je to pomaly zázrak," priznáva Krampol s tým, aby za tým ale nikto viac nevidel. "Poznáme sa štyridsať rokov. Je to bezchybná a šikovná ženská, ale naša spolupráca nemá nič spoločné s partnerským vzťahom. Už ma celkom nebaví na to stále dokola odpovedať fanúšikom," povedal pre eXtra.cz herec a zabávač. 

Jiří si so Zuzanou dobre rozumie, avšak ich vzťah je podľa jeho slov čisto kamarátsky:

"Stále niekto rieši, či spolu bývame, a podobné nezmysly. Nič proti Zuzane, ale ja už by som vedľa seba nikoho nezniesol. A ona už tiež nie," hovorí dôrazne. "Navyše je to urážlivé voči Haničke. Prakticky dva mesiace po jej smrti už v médiá rozoberali, že asi žijem s Bubílkovou. S Hankou som bol 32 rokov, zažil som s ňou dobré aj zlé a chvíľu po jej odchode sa nasťahujem k nejakej ženskej, ktorú ani tak dobre nepoznám? Čo by som to bol za človeka, preboha?" položil Krampol nahnevane oprávnenú otázku.

"Keď sa ma dnes niekto opýta, čo robí pani Bubílková, odpovedám, že čakáme trojčatá," so smiechom zaklincoval recesisiticky túto tému. Je ale  spokojný s tým, že sa so Zuzanou môže tešiť na spoločnú tvorbu a účinkovanie v pracovnej oblasti, no nepochybne aj v blízkej kamarátskej rovine.

Súvisiace články

Najčítanejšie