Jasno
11°
Bratislava
Tak ako to je s ich vzťahom?! Vojnar tvrdí niečo iné, ako Vondráčková, ešte si ju nezískal!
Zdielať na

Tak ako to je s ich vzťahom?! Vojnar tvrdí niečo iné, ako Vondráčková, ešte si ju nezískal!

Zdroj: youtube/screenshot Raego

O prebiehajúcom, ešte ale len začínajúcom vzťahu Lucie Vondráčkovej (41) a Petra Vojnara (45) sa veľmi intenzívne špekuluje na verejnosti. Niektorí jej priaznivci neveria, že by to malo byť naozaj, uvažujú o reklamnom ťahu, hoci oni dvaja začiatkom augusta potvrdili, že tvoria pár. Kým Peter už hovorí aj o ich spoločnom dieťati, Lucie je oveľa zdržanlivejšia. Nemá práve najlepšie skúsenosti s medializáciou jej súkromia pri rozvode jej manželstva s hokejistom Tomášom Plekancom.

Vcelku pokojný život, ktorý viedla po rozvode Lucie Vondráčková, narušilo jej zoznámenie sa s moderátorom Petrom Vojnarom. Preskočila vraj medzi nimi iskra pri nakrúcaní hudobného videoklipu a dali sa rýchlo dokopy. Od začiatku sa s tým až tak veľmi netajili, ale verejnosť si to všimla až po nejakej chvíli. Odvtedy nemajú pokoj a neustále dostávajú otázky ohľadom ich vzťahu. Zatiaľ čo Lucie drží bobríka mlčanlivosti, Petr je oveľa otvorenejší. Na začiatku augusta vzťah priznal. "Áno, môžem to potvrdiť. Skutočne s Luckou tvoríme pár. Viac k tomu nechcem hovoriť. Je to citlivé, ale nebudem klamať, že to tak nie je. Nie je na to dôvod," povedal pre ŽivotvČesku.cz. Neskôr sa však predsa len viac rozrozprával.

Petr Vojnar má malého syna Sebastiána, ale priznal, že by chcel mať ešte jedno dieťa. "Zatiaľ neplánujeme bábätko. Ale ja chcem dieťa, Lucka tiež, a keď nám to vydrží, tak by sme ho chceli mať. Či bude skôr svadba alebo dieťa, to zatiaľ neriešim, pretože robím veci tu a teraz," priznal moderátor pre ŽivotvČesku.cz. Lucie má dvoch synov, Matyáša a Adama. 

Pripomeňte si Petrove začiatky v chlapčenskej skupiny T-Boyz v klipe k piesni Beruška z roku 2000: 

Konečne sa teraz rozhodla povedať niečo viac na tému vzťahu s Vojnarom aj Vondráčková."Ja som pani opatrná, o mne sa vie, že nič nepoviem. Je nám spolu fajn," priznala speváčka v relácii Top Star, ale niečo predsa len pridala naviac. "My sme sa zoznámili na podujatí, ktoré dalo dohromady šikovné deti, ktoré spievajú a tancujú. Tam so mnou Peter robil rozhovor a ja som si hovorila, že je to šikovný chlapec, ktorý kladie dobré otázky. Potom sa nič nedialo a potom sme sa stretli na videoklipe. Tam som si povedala, že dobre hrá. A potom sme sa zas nevideli, a potom sme sa už videli," spomínala speváčka s úsmevom na začiatky stretnutia s Vojnarom. 

 Lucie sa rozhodla ukončiť tajnosti a hovoriť o vzťahu s Petrom Vojnarom otvorene:

"Zistila som, že má brutálny humor, ktorý ma baví. Všetko je dobré. Ešte si ma nezískal, mňa si bude získavať celý život, ja som taký náročný element, ale je nám fajn," pokračovala Lucie v odkrývaní vzťahu s moderátorom, ktorý začínal svoju kariéru v skupine T-Boyz."Ja si myslím, že keď je niekomu s niekým dobre, tak to má byť sranda, má to byť príjemné a máte spolu byť radi. Nedramatizovala by som to, tu sa nejedná o žiadne plánovanie budúcnosti. Nemám rada vzťahy, ktoré trvajú 2 alebo 3 mesiace, a už je to na celý život a plánujú sa deti. Nič také tu neprebieha, nám je jednoducho dobre a spoznávame sa," dala jasne najavo, ako je to zatiaľ so vzťahom s Petrom z jej strany. Ktovie, kam sa posunú Luckine odpovede o pár mesiacov.

Súvisiace články

Najčítanejšie