Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Britney sa možno bude po štvrtýkrát vydávať, TOTO tomu nasvedčuje!
Zdielať na

Britney sa možno bude po štvrtýkrát vydávať, TOTO tomu nasvedčuje!

Archívna reportáž

Pred pár týždňami šokovala Britney Spears informáciou, že jej v rámci nesvojprávnosti nedovolia ani sa vydať. S iránskym modelom a trénerom Samom Asgharim pritom tvorí pár už päť rokov a netají sa tým, že o manželstve a založení si rodiny s ním sníva. A zdá sa, že to možno bude mať šťastný koniec.

Dva mesiace po tom, čo Sam Asghari s humorom povedal paparazzovi, že s priateľkou Britney Spears sú už "manželia s dvojičkami", bol iránsky fešák spozorovaný pri nakupovaní prsteňov v luxusnom klenotníctve Cartier v Beverly Hills, píše portál PageSix. Okamžite sa rozbehli klebety o tom, že zásnuby sú na spadnutie.

"Britney a Sam ešte nie sú zasnúbení, ale v poslednom čase sa čoraz častejšie hovorí o tom, že by už mal položiť tú otázku," povedal zdroj pre Page Six. "Sam chce Britney potešiť veľmi špeciálnou, nadštandardnou a zmysluplnou žiadosťou o ruku, keď príde ten správny čas. Sníva o tom, že sa jedného dňa stane aj otcom, a Britney, samozrejme, vždy chcela mať viac detí, najmä teraz, keď tie jej už vyrástli," tvrdí ďalej nemenovaný blízky páru.

V júni podala Britney zásadnú výpoveď na súde:

"Sam neznáša, keď vidí, že Britney nie je schopná rozhodovať sama za seba, a úprimne povedané, nemá jej otca preto rád. Opatrovníctvo od začiatku obmedzuje ich vzťah vo viacerých smeroch. Hoci už nejaký čas chcú urobiť ďalší krok, Britney a Sam vedia, že by to bolo oveľa jednoduchšie, keby nebola obmedzená tak, ako je," dodal zdroj a trvá na tom, že zásnuby sú na spadnutie, zrejme aj vzhľadom k faktu, že otec speváčky sa vzdal opatrovníctva.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Sam si azda aj preto pred pár dňami prezeral niekoľko trblietavých kúskov v klenotníctve. Asistujúci zamestnanec neskôr vytiahol diamantový prsteň, aby si ho Asghari mohol pozrieť zblízka. Aj keď nie je jasné, či skutočne kúpil zásnubný prsteň, fanúšikovia v tom majú jasno. A iste by si to želala aj Britney. "Nielenže so mnou tento milý ťuťmák prežil najťažšie roky môjho života, ale zhodou okolností je aj mimoriadne dobrý kuchár," napísala Spears minulý mesiac na Instagrame k fotke, na ktorej je spolu s Asgharim. Vyjadrila tiež túžbu vydať sa a mať so svojím súčasným nápadníkom deti a on sa tomu vraj vôbec nebráni. Azda sa už čoskoro ukáže, či sa to skutočne podarí.

Súvisiace články

Najčítanejšie