Zatiahnuté
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Jasmine sa splnil sen! Jej sláva prekročila hranice Česka aj Slovenska!
Zdielať na

Jasmine sa splnil sen! Jej sláva prekročila hranice Česka aj Slovenska!

Archívna reportáž

Jasmina Alagič patrí v súčasnosti medzi najvýraznejšie tváre slovenského šoubiznisu. No dá sa povedať, že vďaka šou Česko Slovensko má talent už prekročila aj hranice našej krajiny, keďže ako moderátorku ju spoznali aj naši bratia Česi. No nielen to, jej sláva prekročila hranice, či lepšie povedané, rovno ich preskočila až na Balkán.

Jasmina Vrbovská Alagič je nielen výrazná osobnosť, no má aj mimoriadne príťažlivú tvrá, perfektnú figúru a ako bonus je aj veľmi vtipná a výrečná. To je celkom jednoznačne dokonalá kombinácia pre šoubiznis, kde sa uchytila už pred peknými pár rokmi. Väčšia príležitosť prišla v speváckej súťaži, no teraz si vďaka televízii JOJ siahla tak povediac na vrchol, čo sa týka moderovania zábavných relácií.​

Šou Česko Slovensko má talent práve štartuje - 3. septembra sa odvysielala prvá časť v Česku, 8. septembra čaká veľká premiéra Slovensko. Už podľa upútaviek je jasné, že Jasmina bude neprehliadnuteľná a všimli si to aj v krajine, odkiaľ pochádza jej otec.

Jasmina a David si perfektne sadli:

​Jasmina sa rada a hrdo hlási k svojim balkánskym koreňom. Jej otec pochádza z bývalej Juhoslávie, z dnešnej Bosny a Hercegoviny. Hoci žije vo Viedni, stále je hrdý Bosanec a rovnako to cíti aj Jasmina, ktorá sa síce narodila v nemeckom Stuttgarte, mamu má Maďarku a žije so Slovákom Patrikom na Slovensku, no krv má horúcu, balkánsku. A to si v Bosne vážia a nenechali bez povšimnutia. "Neberte to, prosím, ako chválenkárstvo, chcem sa iba podeliť o obrovskú radosť, ktorú mám z toho, že môžem byť na titulke bosanskeho časopisu, ktorý sa rozváža na celý Balkán," zdieľala fotku časopisu s titulkom "Krásna Bosanka očarila Česko a Slovensko" šťastná moderátorka.

V titulku prezradila, že z lásky k Bosne dala synovi meno Sanel. "Ja som tak veľmi šťastná z nádherného rozsiahleho rozhovoru, ktorý sme urobili a predovšetkým z toho, že niekto tam si sám všimol, že niekde tu je akási Jasmina, o ktorej chcú vedieť trošku viac," napísala Jasmina, ako vníma tento úspech. Hoci skromne dodala, že iste pre toto "nebude chlieb lacnejší", jej fanúšikovia určite majú pochopenie pre jej nadšenie. Skutočne sa len málokedy niekomu z našich končín podarí byť v médiách, tobôž na titulke časopisu mimo Slovenska a Česka.

Súvisiace články

Najčítanejšie