Zatiahnuté
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
To KTO je?! Hviezdna speváčka radikálne zmenila farbu vlasov, je na nepoznanie!
Zdielať na

To KTO je?! Hviezdna speváčka radikálne zmenila farbu vlasov, je na nepoznanie!

Archívna reportáž

Patrila medzi najväčšie hviezdy 90. rokov, pričom jej výrazný hlas v kombinácii s veľmi sympatickým vzhľadom bol zárukou, že azda nebolo človeka, ktorý by ju nemal rád. Kanaďanka Alanis Morissette síce nevydala žiadny album už takmer desať rokov, no stále sa teší veľkej popularite.

Za ostatných desať rokov sa život sympatickej kanadskej speváčky Alanis Morissette (47) radikálne zmenil. Vydala sa za rapera s umeleckým menom Souleye (41) a porodila tri deti, pričom to posledné sa narodilo len pred dvomi rokmi. No z očí verejnosti tak úplne nikdy nezmizla, má státisíce sledovateľov aj na Instagrame a nepochybne aj preto ju pozvali do poroty televíznej šou. 

Kým dovtedy vedeli o radikálnej premene speváčky len jej sledovatelia na sociálnej sieti, takto sa dozvedel celý svet, že z Alanis je nový človek. A to do takej miery, že na prvý pohľad človek ani netuší, na koho sa to vlastne pozerá.

Pozrite si najnovšiu pesničku Alanis:

Z celoživotnej tmavej farby totiž prešla speváčka na peroxidovú blond. V kombinácii s dokonalým mejkapom a stylingom pred kamerou mal človek pocit, že sa pozerá na nejakú mladistvú sexbombu, nie na rockerku blížiacu sa k päťdesiatke.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alanis Morissette (@alanis)

Pri pohľad na Instagram speváčky sa javí, že farbu vlasov zmenila už na jar, navyše vtedy mala značne kratšie vlasy, než na aké sú jej fanúšikovia u nej zvyknutí. A treba uznať, že v dlhovlasej blond podobe jej to nesmierne sekne. Zmena jej ubrala aj desať rokov, zrejme podobne omladzujúco na Alanis pôsobí aj jej rozkošné najmladšie dieťatko. Aktuálne absolvuje aj veľké turné pri príležitosti 25. výročia vydania jej prelomového albumu Jagged little Pill a je jasné, že hoci radikálne zmenila farbu vlasov, na kvalite jej spevu sa nič nezmenilo a energie má na rozdávanie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie