Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Viktor Vincze podľahol vakcíne, zlyhali mu obličky! "Zaručená" správa sa šíri internetom!
Zdielať na

Viktor Vincze podľahol vakcíne, zlyhali mu obličky! "Zaručená" správa sa šíri internetom!

Archívna reportáž

Moderátor Viktor Vincze patrí medzi výrazné osobnosti nášho šoubiznisu ani nie tak pre jeho výkon pred kamerou, ako skôr pre jeho silné, priam buditeľské príspevky na tému ekológie, ale aj vecí ohľadom zdravia. Posledné mesiace je najmä veľmi hlasným obhajcom vakcinácie proti covidu, pričom fanúšikom na sociálnej sieti poskytuje aj mnohé faktické informácie, prečo je rozhodnutie očkovať sa správne. Niektorým ale táto Viktorova aktivita nie je práve sympatická. A teraz sa zjavne jeden z nich ozval.

Viktor Vincze sa nechal aj s manželkou Adelou zaočkovať v podstate hneď, ako sa im podarilo dostať termín v čase, keď to ešte nebolo také jednoduché ako teraz. Presne 5. mája dostal prvú dávku vakcíny Pfizer, 4. júna druhú. Odvtedy prešlo už dosť času, aby bolo jasné, že moderátor "prežil" vakcináciu celkom bez problémov. 

Zjavne sa ale ešte našiel kreatívny človek, ktorý sa pokúsil rozšíriť šokujúcu informáciu o tom, že Vincze podľahol následkom vakcinácie. Vybral si pritom skutočne veľmi neobvyklý následok očkovania - fatálne poškodenie obličiek.

Viktor bol hosťom aj v jojkárskom Inkognite:

​"Moderátor Viktor Vince mal podľahnúť vakcíne Fajzer. Mám to priamo od známej z nemocnice na bratislavských Kramároch. Stalo sa to dnes skoro ráno. Jedinou príčinou bolo zlyhanie oboch obličiek ako priamy následok očkovania," stojí v správe z pendlerskej facebookovej skupiny. A nielen to. Autor tvrdí, že "pitevná správa zmizla" a známu z nemocnice prinútili pod hrozbou výpovede mlčať. Autorom príspevku je istý Ján Hangurbadžo, no na prvý pohľad je podozrivá jedna vec - v príspevku nie je jediná gramatická chyba, zato v mene Vinczeho, ako aj v názve firmy je do očí bijúca chyba. To dáva tušiť, že ide skôr o recesiu nejakého neznámeho "vtipálka", ako hoax, ktorý by mal v úmysle ľudí vydesiť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze)

Zjavne sa pobavil aj samotný "nebožtík". "Ovečky, pozdravujem vás zo záhrobia," zažartoval si Vincze a dodal, že moderuje už len ako hologram. Kondolovala mu aj bývalá kolegyňe Veronika Ostrihoňová, ktorej Viktor prezradil, že pohreb mal už pred týždňom. Vtipne zareagoval aj iný Viktorov kolega, Boris Pršo: "Mne sa aj zdalo, že keď sme spolu naposledy nakrúcali, že si bol nejako mimo". Pridala sa aj Tormová, ktorú teší, že "čip funguje aj zo záhrobia". Nech už vtipný troll sledoval svojim príspevkom čokoľvek, zjavne sa mu podarilo najmä pobaviť. Ostáva len veriť, že to niekto nevzal aj vážne. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie