Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vondráčková šokuje komentárom k vzťahu s Vojnarom: Poznáme sa krátko, ale už máme dcéru!
Zdielať na

Vondráčková šokuje komentárom k vzťahu s Vojnarom: Poznáme sa krátko, ale už máme dcéru!

Archívne video

O novom vzťahu Lucie Vondráčkovej (41) s moderátorom Petrom Vojnarom  (45) sa verejnosť dozvedela iba nedávno, ale ako sa zdá, intenzita, ako ho obaja aktéri prežívajú, naberá čoraz väčšie obrátky. Aj keď Vojnar stále zdôrazňuje, že sú spolu s Luckou veľmi krátko, aby sa z toho dali vyvodzovať nejaké veľké závery aj do ďalšej budúcnosti, predsa len sa nevyhol jednej vážnej myšlienke, ktorá poukazuje, že by sa v ich vzťahu mohol vyskytnúť skutočne vážny záväzok.  

Doteraz speváčka a herečka Lucie Vondráčková povedala verejne o vzťahu s Vojnarom snáď len dve vety - keď ho potvrdila. "Pokojne to tak berte," najskôr odpovedala na otázku Expresu neurčito. Na naliehanie však odpoveď upresnila: "Ale áno, potvrdzujem." Potom sa stiahla späť do súkromia a iniciatívu prebral Petr Vojnar. "Môžem potvrdiť, že je to pravda. Netajíme to a ani sme to nikdy netajili," odpovedal moderátor. "Jediné, čo vám k tomu ešte poviem, je to, že nikto nikoho nikomu neprebral, nikto nikomu nezahýbal a je nám fajn. Ďalej by som sa k tomu s dovolením nevyjadroval," uzavrel debatu, ktorá vznikla v súvislosti s rýchlym ukončením jeho predchádzajúceho vzťahu. 

Aj keď Lucie ďalej držala "bobríka mlčanlivosti", Petr nedokázal odolať náporu a sem-tam predsa len všeličo vypustil z úst o tom, čo spolu prežívajú. Zdá sa, že aj Lucie už trochu ustúpila zo svojej pozície tajomnej ženy. "Poznáme sa asi týždeň, ale už máme osemročné dievčatko," napísala s nadsádzkou na sociálnej sieti k fotke s istým dievčatkom. Verejnosti tak stále necháva dôvod na špekulácie. Niektorí jej priaznivci ju s Vojnarom vidia už aj ako rodičov, iní sú skeptickejší a stále pochybujú, či sú naozaj zamilovaní, alebo ide len o premyslený reklamný trik, ktorý má upozorniť na nový videoklip.

Pri nakrúcaní tohto klipu preskočil definitívne iskra:

Petr Vojnar nemal problém odpovedať na všeličo, nebránil sa ani odpovediam na otázku o dieťati s Luciou. "Zatiaľ dieťa neplánujeme. Ja ale chcem dieťa, Lucka tiež, a ak nám to vydrží, tak by sme to chceli. Či bude skôr svadba alebo dieťa, to zatiaľ neriešim, pretože robím veci tu a teraz," vysvetlil svoje predstavy pre ŽivotvČesku.cz. Lucka je opatrnejšia, všeličo si o sebe a Petrovi už prečítala, vrátane o ich dieťati a vyhýbavo na to už radšej  zareagovala. "Ja mám momentálne 46 rokov a Peťo je o desať rokov mladší, píše sa rok 1826 a toto je PR pre klip Raega Potrebujem pauzu. Prajem všetkým krásny víkend," domotala Vondráčková príbeh lásky s Vojnarom už totálne. 

Lucie Vondráčková svojim sledovateľom na sociálnej sieti zdôraznila, že len ona vie, čo k Petrovi cíti a ako dlho s ním chodí. Nevyvracia však vzťah so sympatickým moderátorom tak, ako doteraz, keď ju spájali s kdekým. Ktovie, čo si myslí o odvážnom vyhlásení Petra Vojnara v súvislosti s otázkou na ich spoločné dieťa. "Ak by prišlo na dieťa, chcel by som dievčatko, ak by to bol chlapec, nevadilo by mi to," vyjadril svoje predstavy konkrétnejšie zhovorčivejší moderátor. Pravdepodobne také niečo nie je ale otázkou dňa. Ich vzťah sa len vyvíja a teraz je pre oboch najdôležitejšie, aby si užili s láskou prvé spoločné leto. 

Súvisiace články

Najčítanejšie