Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Aneta Parišková poriadne prekvapila! Zverejnila divoké video s manželom!
Zdielať na

Aneta Parišková poriadne prekvapila! Zverejnila divoké video s manželom!

Archívna reportáž

Sympatická moderátorka spravodajstva televízie JOJ, Aneta Parišková, si už od skorej jari užíva večné leto na Floride. Tam sa aj s deťmi presťahovala, aby sa po roku boja s rakovinou tak trošku prispôsobila teraz ona svojmu manželovi. Ten už roky rokúce žije v USA, no keď Anetka ochorela, neváhal ani na minútu a bol jej plne k dispozícii na Slovensku.

Zdá sa, že v prípade lások Anety Pariškovej skutočne platí do tretice len to najlepšie, aspoň čo sa týka manželstiev určite. Úspešný ítečkár a podnikateľ Miroslav Polakovič dostal šancu ukázať, ako reaguje v kritických situáciách. Rakovina jeho manželky takou určite je a, žiaľ, niet pochýb, že každý pozná nejakú ženu, ktorú muž v tých najťažších chvíľach zbabelo opustil.

No to rozhodne nie je prípad Anetkinho Mirka. Keď sa minulý rok na jar dozvedel, že jeho manželka trpí rakovinou vo forme Non-Hodkinovho lymfómu, sadol na prvé lietadlo a Anetu zaskočil v čom to len šlo - aj ako náhradný otec pre jej troch synov.

Anetka si to chlapcami a manželom poriadne užíva:

​Odísť pre zmenu do USA sa javí byť zo strany Anety a jej rodiny najlepšia možnosť. Chlapci síce majú prísny režim, no zažívajú aj jedinečné momenty. Mama si zas pre zmenu kde-tu odskočí na Slovensko, aby občas vybehla na bratislavskú Kolibu do televízie JOJ a sadla si na milovanú moderátorskú stoličku. Tá na ňu, samozrejme, stále čaká. "Po veľmi dlhom čase som dnes konečne vysielala Noviny TV JOJ bez rúška, či respirátora. Bol to super pocit," opísala moderátorka radostný pocit z tejto malej "slobody".

No na Instagram pridala ešte niečo oveľa nevídanejšie a radostnejšie. "Teraz v lete na Floride takmer každý deň aspoň na chvíľu zaprší. Po horúcom dni je to príjemné osvieženie. Dá sa na to zvyknúť. Dokonca sa z toho dá aj tešiť," napísala ku krátkemu videjku, kde s Mirkom vyvádzajú v daždi ako malé deti. Divoké poskakovanie a široké úsmevy sú dôkazom, že človek si rád "zablbne" v každom veku a netreba sa nechať zväzovať nejakými hranicami, čo sa veku týka. Napokon, aj samotný smiech a radosť sú nepochybne tými najlepšími liekmi a Anetka takúto psychickú vzpruhu na ceste za zdravím určite potrebuje.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie