Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bohuš Matuš oslavuje 48. narodeniny sťahovaním! DOM ako darček?!
Zdielať na

Bohuš Matuš oslavuje 48. narodeniny sťahovaním! DOM ako darček?!

Zdroj: Instagram/Lucie Matušová

Spevák Bohuš Matuš práve oslávil svoje 48. narodeniny, ale žiadna veľká oslava sa nekonala. Jeho blízka rodina, priatelia a známi si budú musieť počkať na poriadny žúr až na jeho päťdesiatku. Vtedy by chcel spevák oslavovať so všetkou parádou, teraz má ale celkom iné starosti. No v konečnom dôsledku sťahovanie, ktoré ho čoskoro čaká, patrí k tým radostnejším. Spolu s rodinou pôjde bývať do lepšieho.

Spevák Bohuš Matuš zjavne nepatrí k tým, ktorí si svoje súkromie strážia. Nie vždy je to však v jeho prospech a on to vie, no už je raz taký a iný už zrejme nebude. Niekomu je to sympatické, niekomu naopak. Jeho súčasný sused ho zrejme nemôže ani vystáť. Presadzuje si svoje až absurdné pravidlá a nešetrí ani jeho návštevy. Rád vraj vyvoláva konflikty, ak nie je po jehom. Bohuš má skôr zmierlivejšiu povahu, ale neustále ústupky voči nemu ho už unavovali. 

"Vždy sme mali skvelých susedov. Jedna staršia pani, bývalá baletka z Národného divadla, mi na  Letnej dokonca chodila zvoniť, aby mi vytkla, že som prestal spievať, že ju to upokojuje. Dokonca mi chcela odkázať nejaký majetok, čo som odmietol. Tu sú susedia tiež výborní, len jedného nemajú radi. Mne by to nevadilo, ale nemám rád neslušnosť. Prestalo tu byť bezpečné, aj návštevy k nám prestali chodiť," povedal spevák pre eXtra cz.

Bohuš venoval svojej manželke Lucinke romantickú pieseň Buď pořád se mnou:

Aj keď si prenajatý byt s partnerkou zariadili iba pred niekoľkými mesiacmi, iné riešenie nenašli, ako si hľadať nové bývanie. Tentokrát boli ale oveľa opatrnejší. Bolo im jasné, že pre spevákove povolanie, kvôli ktorému si musí neustále precvičovať hlasivky, by už nechceli mať v bezprostrednom okolí žiadnych susedov. A podarilo sa im konečne nájsť niečo napohľad ideálne. No skôr, ako sa nasťahujú do nového, si to tam musia pripraviť a sťahovanie vopred dobre naplánovať, a tak nejako to vyšlo práve na Matušove narodeniny.

Bohuš Matuš verí, že konečne našiel pre svoju rodinku pokojný a bezpečný domov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bohuš Matuš (@bohus_matus_official)

"Zohnali sme si totiž domček so záhradou, chceme tam pre Natynku dať kolotoč, hojdačku a pieskovisko. Dom so záhradou je pre dieťa ideálny na vyrastanie, ale my teraz bývame v paneláku," s nadšením opisuje ich nové obydlie, kam sa už čo nevidieť presťahuje so svojou milou rodinkou. Pochválil sa, že vďaka popularite sa mu dokonca ozvali aj istí sťahováci, ktorí im ponúkli svoje služby zadarmo. Azda aj preto si Matuš predsa len našiel chvíľočku na skromný prípitok k narodeninám. "Nebudem to príliš oslavovať. S manželkou a svokrou si zájdeme do reštaurácie, ale inak nás plne zaťažuje sťahovanie. Poriadne oslávim až päťdesiatku," zveril sa oslávenec, pre ktorého je rozhodne najväčším darčekom nový dom - hoci zatiaľ len prenajatý.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie