Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Slávnu mamu odvrhol a odišiel za otcom! TAKTO sexi dnes vyzerá už dospelý syn Madonny!
Zdielať na

Slávnu mamu odvrhol a odišiel za otcom! TAKTO sexi dnes vyzerá už dospelý syn Madonny!

Archívna reportáž

Speváčka Madonna (62) je nielen hudobnou a módnou ikonou, ale je zároveň aj matkou až šiestich detí. Len dve, dcéra Lourdes a syn Rocco, sú jej biologickými deťmi, ostatné si adoptovala. Zatiaľ čo Lourdes sa objavuje na snímkach s mamou často, Rocco sa jej stráni. O ich nie práve ideálnom vzťahu sa popísalo už veľa. Tie sa začali zhoršovať ešte počas jeho puberty natoľko, že od nej odišiel k otcovi do Londýna. V súčasnosti už žije svoj vlastný život nezávisle od oboch slávnych rodičov.

Potomok skutočne mega slávnych rodičov, speváčky Madonny a režiséra Guya Ritchieho, Rocco Ritchie (21), je mediálne známy už od jeho hviezdneho krstu v Škótsku, keď mal štyri mesiace. Madonnu ako jednu z najväčších hviezd hudobného neba sledovali paparazzi na každom kroku, a nevyhol sa tomu ani Rocco. So svojou mamou dokonca v rokoch 2013 a 2015 absolvoval jej turné MDNA Tour a Rebel Heart World Tour, avšak kvôli nezhodám a častým konfliktom Rocco náhle turné opustil a viac sa k nej nevrátil. Madonna sa však nedávno vyjadrila o synovi v samých superlatívoch.

Aj po jeho úteku od slávnej matky sa Rocco Ritchie občas ocitne v centre pozornosti. Nedávno sa napríklad objavil ako komparzista vo filme Sherlock Holmes, ktorý režíroval jeho otec, čo vzbudilo značnú pozornosť. Momentálne si užíva dovolenku na Sardínii, kde na pláži predviedol svoje vypracované telo v plavkách. Podobnosť s jeho otcom, slávnym režisérom Guyom Ritchiem (52), rozhodne nemôže zaprieť. Voľný čas trávi podľa svojich predstáv s priateľmi a aktuálne sa zdá, že aj s novou láskou. Paparazzi ho totiž zachytili s neznámou brunetou na Sardínii, ako si v mori vymieňajú horúce bozky. Fotky si môžete pozrieť TU

Rocco sa ešte pred ôsmimi rokmi objavil po boku mamy Madonny v talkšou u Ellen DeGenres, vtedy boli ich vzťahy ešte priaznivé:

Peniaze Roccovi iste nechýbajú, ani po jeho odchode od matky mu nič neodoprie. "Milujem svojho syna a vždy urobím všetko pre to, aby som ho podporila," vyjadrila sa po jeho odchode od nej. Na svojho dospelého syna, ktorý bude mať 11. augusta 21 rokov, je patrične hrdá. "Rocco bol odmalička veľmi aktívny a vždy sa rád hýbal. Od cvičenia cez tanec a parkour až po skateboarding. Zdedil to po mne a po svojom otcovi," povedala speváčka. Výsledkom celoživotného športovania a aktívneho životného štýlu sú teraz svaly, na ktoré je iste pyšný aj sympatický mladík. Fanúšikovia jeho otca, Guya Ritchieho, slávneho filmového režiséra, sú nadšení podobnosťou, zvlášť v poslednom čase je to priam zarážajúce. Po rokoch, keď sa Rocco pýšil zvlnenými blond vlasmi a imidžom skateboardistu, si v poslednom čase osvojil vzhľad, akým sa vyznačuje jeho otec, preferujúci klasický štýl anglického gentlemana.  

Rocco Ritchie sa celkom úspešne presadzuje aj ako model:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Rake (@therake)

Akú profesionálnu dráhu si vyberie syn slávnych rodičov, možno ešte nevie ani on sám. Podľa toho, že si už skúšal zahrať vo filme jeho otca, ho filmovanie zjavne láka. Keď bola Madonna v rovnakom veku ako on, bola už uznávaná ako kráľovná popu. Jej hity lámali rekordy a nakoniec sa z nej stala jedna z najvplyvnejších umelkýň sveta. 

​Aj jeho otec dosiahol ešte pomerne mladý vo svojom odbore veľký úspech. Vo filmovom priemysle začal pracovať už od svojich 15 rokov. Najskôr režíroval reklamy, svoj prvý film nakrútil ako dvadsaťsedemročný. Uznanie získal už druhým filmom Snatch v roku 2000 a priam kasovým trhákom sa stal v roku 2002 jeho film Swept Away, kde si zahrala aj Madonna, s ktorou bol ženatý od roku 2000 osem rokov. Ich jediný spolločný syn Rocco sa narodil v auguste 2000.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @roccoritchie2000

Súvisiace články

Najčítanejšie