Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Takto sa Britney ešte nikdy neukázala! Po prvýkrát zverejnila fotku HORE BEZ!
Zdielať na

Takto sa Britney ešte nikdy neukázala! Po prvýkrát zverejnila fotku HORE BEZ!

Archívna reportáž

Americká speváčka Britney Spears, ktorá je v ostatných rokoch známa skôr jej trpkým osudom a bojom s vlastným otcom, ktorý ju má plne v moci, sa zjavne odhodlala postaviť "systému". Niet pochýb, že nahé fotky dcéry by asi jej otca Jamieho nepotešili, jej aktuálny príspevok teda možno vnímať aj ako rebéliu.

Britney má za sebou ťažký mesiac, keď sa postavila pred súd a po vyše 12 rokoch od zbavenia svojprávnosti si vyliala srdce. A jej slová skutočne ťali do živého, zrejme nie je nikto, kto by s ňou nesúcitil. Zjavne ale okrem jej otca a sudkyne, ktorá napriek tomu, že neskrývala pohnutie počúvajúc speváčkinu spoveď, napokon rozhodla, že Jamie Spears ostáva jej poručníkom.

To bol poriadny šok pre samotnú Britney, ale aj pre milióny jej fanúšikov a podporovateľov symbolického hnutia #freeBritney, teda #oslobodteBritney. No predsa len nastala istá zmena. Po odhalení obrovského zlyhania jej právnika, ktorého jej pred rokmi pridelil súd, si Spears konečne mohla vybrať advokáta sama.

​No to nie je jediná zmena. Zjavne nastala aj psychická obroda, či skôr, akoby sa Britney prestala báť. Doteraz bolo až šokujúce sledovať jej profil na Instagrame, keď aj v časoch jej predchádzajúcich súdov zverejňovala veľmi zvláštne príspevky s kvietkami, svojím tancom, či rôznymi motivačnými výrokmi. Niet sa čo čudovať, že si ľudia mysleli, že svoj profil nespravuje Britney.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

No v ostatných dňoch dokazuje, že to zrejme predsa len má pod palcom sama. Prelomový bol jej príspevok spred pár dní, keď poriadne naložila všetkým "hejterom", ale aj vlastnému otcovi a vyliala si srdce o túžbe po slobode. Teraz prišla s niečím podobne šokujúcim - oblečená len v krátkych rifľových šortkách si rukami drží nahé prsia, čo je rozhodne najodvážnejšia fotka, akú kedy svetu ukázala. Reakcie na seba nenechali dlho čakať, za pol dňa po zverejnení mala už vyše 2 milióny lajkov a množstvo obdivných komentárov, napríklad od kamarátky Paris Hilton, ktorá okrem konštatovania, že je fotka sexi, pridala aj komentár: "Slobodná žena, akou máš byť". A aj mnohí iní to tak pochopili, keď písali, že toto je živý prejav hesla "osloboďte Britney". V septembri bude súd "o slobodu" pokračovať, snáď sa podarí speváčke ju aj vybojovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie