Skoro jasno
10°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Fantastická premena! Z obľúbeného českého herca je nový človek!
Zdielať na

Fantastická premena! Z obľúbeného českého herca je nový človek!

Archívne video

Jedným z mála šťastlivcov, ktorým sa podarilo počas lockdownu schudnúť, je český herec Martin Zounar (53). Sympatický herec mal už riadnu nadváhu, keď si vstúpil do svedomia a začal na základe pokynov lekára s diétou, podporenou cvičením pod vedením známeho trénera. Zrejme ho presvedčili výsledky, ktoré profesionál dosiahol pri formovaní postavy hereckého kolegu Noida (40), či herečky Ivy Pazderkovej 41), ktorí to dotiahli až na súťažné pódium.

Sympatický český herec sa pokúšal schudnúť mnohokrát rôznymi diétami, vždy sa mu však vďaka jojo efektu vrátila váha späť aj s úrokmi. Teraz sa ale Martin Zounar konečne rozhodol ísť na to inak a vyplatilo sa mu to. Dokazujú to aj jeho fotky na Instagrame, ktorými sa rád pochváli.

Svojim priaznivcom sa s hrdosťou ozval na sociálnej sieti pred pár dňami. "Zdravím vás! Prázdniny sú v plnom prúde a trochu sa chcem pochváliť. Makám a je mi dobre už siedmy mesiac. Aj vy vydržte, ide to," pridal pre všetkých Zounar povzbudivé slová. "Popri kvalitnejšom spánku, fyzičky a nejakých tých svalov mám pre vás ďalší poznatok z mojej cesty, ktorý podľa mňa rovnako stojí za to. Keď sa spevní telo, spevní sa aj myseľ. Ako by som vám to popísal. Ja som už bol kvôli svojej obezite taký celý ,zhnitý’, nič ma nebavilo, nič sa mi nechcelo robiť," prezradil herec aj niečo o iných benefitoch, ktoré vďaka cvičeniu a diéte získal. A tie teda stoja za to, aby si aj iní zobrali z neho príklad a začali postupovať pri chudnutí podobne. On vraj zatiaľ schudol 10 kíl, no vizuálne pôsobí premena ešte výraznejšie.

Toto o sebe prezradil pred tromi mesiacmi Zounar u Jana Krausa, zmena už bola zjavná:

Fitness tréner Jakub Prchal prezradil, ako postupoval pri zoštíhlovaní a spevňovaní postavy Martina Zounara po dohode s ním. "Pretože je jeho srdcu posilňovanie bližšie ako beh a futbal, pustili sme sa spoločne do práce v mojej malej domácej posilňovnii. Dnes máme za sebou prvé tri týždne a začíname vidieť prvé výsledky práce. Martina prestal bolieť chrbát, začína sa mu lepšie dýchať aj spať a vracia sa mu fyzička aj poriadna chlapská sila," prezradil tréner zdravotné účinky cvičebného režimu. "Viem, som iba na začiatku a bude to určite beh na dlhú trať, ale už teraz mám z toho dobrý pocit," pridal svoje osobné zhodnotenie herec. Jeho zoštíhlená spevnená postava a ostrejšie rysy tváre hovoria za všetko.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Zounar (@martin_zounar_official)

Pred siedmymi mesiacmi sa Zounar rozhodol zveriť do rúk lekára, špecialistu na obezitu. "Pán doktor si počas návštevy nielen vypočul moje životné pohybové a chudnúce story, ale aby získal maximum informácií o mojom zdravotnom stave, ale urobil mi aj ďalšie vyšetrenie..," zveril sa vtedy na Instagrame. Už po pár týždňoch zhodil prvých 5 kíl. "Moja letargia je preč a ja zažívam šťastné pocity, ako keď bola sezóna, normálne sa hralo, niečo sa dialo. Som taký nabudený. A to ma sakra baví," opísal herec svoju radosť. Pokračoval preto v chudnutí odhodlane ďalej a pred pár týždňami pridal aj fitness. Reakcie jeho sledovateľov na Instagrame nedali na seba dlho čakať. "Tedaaaa. Vyzeráš skvelo," pochválila Martina herečka Alice Bendová. "Si borec," pochválila Zounara aj Belohorcová a pridali sa aj mnohí fanúšikovia, čo je pre herca nepochybna veľká motivácia nepoľaviť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie