Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ide v stopách mamy - modelky! Sophia Hrivňáková je finalistka Miss Slovensko s číslom 3!
Zdielať na

Ide v stopách mamy - modelky! Sophia Hrivňáková je finalistka Miss Slovensko s číslom 3!

Súťaž Miss Slovensko neprerušila ani pandémia, no tak, ako minulý rok, aj tento rok ju trošku posunula. Z obvyklého apríla na začiatok augusta, čo ale nič nemení na tom, že tucet krásnych dievčat sa pripravuje s plnou vážnosťou, aby si získali priazeň divákov, aj poroty. Toto je tretia z nich.

Finalistka s číslom 3, Sophia Hrivňáková, ja typická večným úsmevom na tvári. Je tak trochu opačný prípad, ako je na Slovensku pri mobilite obyvateľov bežné - narodila sa pred 21 rokmi v Bratislave, no takmer celý život žila v Banskej Štiavnici. 

V krásnom mestečku v srdci Slovenska vyštudovala bilingválne gymnázium, jej angličtina je preto bezchybná. Na vysokú školu sa už ale predsa len vrátila do svojho rodiska. "Študujem farmáciu na Univerzite Komenského v Bratislave. Vybrala som si ju preto, lebo s príchodom na strednú školu ma začala veľmi baviť chémia aj biológia a prišlo mi to ako dobrý odbor s dobrým uplatnením," prezradila finalistka pozadie svojej voľby.

Napriek situácii s pandémiou sa koncom minulého roka organizátori rozhodli ísť opäť do toho:

​Sophia mala po kom zdediť krásu - jej mama si kedysi sama vyskúšala modeling. "Teraz je veľmi hrdá na to, že jej dcéra sa dostala na Miss," hovorí so smiechom Hrivňáková. Má aj dve staršie nevlastné sestry, pričom vekový rozdiel je skutočne výrazný - majú o 13 a 14 rokov viac, ako nádejná misska.

Najnovším mejkapovým čarovaním sa pochválila Sophia ako vždy aj na Instagrame:

Dievčina s číslom 3 sa od detstva venuje tancu a vyskúšala si už rôzne štýly. Na celkom iné hobby presedlala počas minulého roka. "S príchodom korony prišla aj nuda, takže som začala skúšať doma líčenie, takým kreatívnejším štýlom, sú to mejkapové premeny, teda nič, čo by sa dalo nosiť," pochválila sa Sophia a ukážka jej prác skutočne ohromuje. So svojou šikovnosťou a vzdelaním sa o budúcnosť iste báť nemusí, krása je ale rozhodne veľký bonus a možno jej prinesie iný rozmer do života práve súťaž Miss Slovensko.

Súvisiace články

Najčítanejšie