Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Prominentné detičky vyvádzali v obchode! Za útok a rasistické reči idú pred súd!
Zdielať na

Prominentné detičky vyvádzali v obchode! Za útok a rasistické reči idú pred súd!

Archívne video

To, že mládež sa neraz nevie vmestiť do kože je jasná vec. Výrastkovia azda aj pod vplyvom hormónov sú, žiaľ, častokrát aj agresívni, najmä po rôznych žúroch, kde sa povzbudia prinajmenšom alkoholom. Inak to nie je ani medzi britskou mládežou, napokon, s ich výtržníkmi má skúsenosť aj Bratislava. Teraz vyšlo najavo, že aj potomkovia takých zvučných mien ako je Ringo Starr z Beatles, či Liam Gallagher z Oasis, vedia byť riadne ostrí.

Vnuk Ringa Starra a syn Liama Gallaghera sa skutočne predviedli. Stačilo, aby im nevyhoveli predavači potravín v severnom Londýne, keď si chceli kúpiť pivo. Bolo totiž po polnoci, a to sa už alkohol podľa miestnych pravidiel nepredával. To však týchto zhýčkaných nespratníkov veľmi rozčúlilo, a tak si pivo chceli zobrať bez platenia. Nevyšlo im to a navyše sa zachovali skutočne hanebne, za čo sa budú musieť zakrátko zodpovedať pred súdom, píše portál The Sun.

Tento incident sa odohral ešte v máji roku 2019, ale až teraz určil sudca, že sa Gene Gallagher (20), syn Liama z Oasis, Sonny Starkey (19), vnuk Ringa, ako aj ich kamarát, model Noah Ponte (20), za svoj čin postavia pred súd vo Wood Greene na budúci rok v marci. Títo prominentní mládenci išli údajne z istého podniku, keď dostali chuť na pivo prechádzajúc okolo potravín v Hampsteade. Keď im obchodník nevyhovel, začali byť agresívni. Neodpustili si ani rasistické poznámky. Po prichytení jedného z trojice, Noaha Ponteho, začal pracovníkovi, pôvodom z južnej Ázie, nadávať. "Vy prekliati Indiáni, vráťte sa tam, odkiaľ ste prišli. Nie ste tu želaní," rozhorčil sa. Všetci traja potom zaútočili na členov personálu a ochranky obchodu.

Geneov otec je v Británii megahviezda:

​Všetko je zaznamenané na kamere, takže títo traja výtržníci sa len tak ľahko zo svojich činov nevykrútia. Začiatok súdneho pojednávanie sa však neustále odkladá, azda aj vďaka vplyvu ich slávnych predkov. Všetci traja elitní mladíci so zvučnými menami sú obvinení z výtržníctva, Gallagher a Ponte navyše aj z rasového útoku. Ponte sám z krádeže a fyzického napadnutia predavača a Starkey taktiež z fyzického útoku na dvoch pracovníkov známeho obchodného reťazca. Jedno predbežné súdne vypočúvanie sa už konalo, všetci traja výtržníci sa snažili slovne dokázať svoju nevinu a obvinenia popierali. Vnuka Ringa Starra obhajuje na súdnom dvore jeho otec Jason, syn bývalého bubeníka skupiny Beatles.

Fotky mladých výtržníkov si môžete pozrieť TU.

​Aj keď samotný Ringo Starr, vlastným menom Richard Starkey, bol vždy nekonfliktný typ, jeho druhý syn z prvého manželstva bol rebel. Kedysi ako mladík okolo dvadsiatky mal rôzne opletačky, ktoré sa riešili súdnou cestou. "Byť synom Ringa Starra je najväčšou brzdou môjho života," vyjadril sa svojho času. Kráčal však v šľapajách otca ako bubeník viacerých skupín, teraz je hlavne fotografom a road manažérom. S manželkou Florou žije spokojne a majú štyri deti. No možno jeho syn Sonny zdedil práve po ňom sklon k rebelstvu. Podobne na tom je zrejme aj syn Liama Gallaghera, Gene Gallagher. Jeho otec bol známy už od detstva svojim konfliktným a provokatívnym správaním. Na vine bol podľa jeho slov najmä jeho otec. Ako sa ukazuje, aj v tomto prípade platí, že jablko nepadá ďaleko od stromu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie