Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Vášnivé hry za volantom?! Fotka Afflecka a JLo s orgazmickým výrazom vyvolala mnoho otázok!
Zdielať na

Vášnivé hry za volantom?! Fotka Afflecka a JLo s orgazmickým výrazom vyvolala mnoho otázok!

Je to už pekných pár mesiacov, čo sa šokujúco rozpadol pár Jennifer Lopez a Alex Rodriguez. Snúbenci pritom mali mať už minulý rok svadbu, ktorú im však pandémia prekazila. A zdá sa, že našťastie. Údajné nevery A-Roda už speváčka nemienila tolerovať a vzťah odtrúbila. A to jej, paradoxne, prinieslo do života skutočnú lásku, ako sa javí.

Pred 17 rokmi boli Jennifer Lopez a Ben Affleck hollywoodskym párom snov. No vraj práve to napokon ich vzťah aj pochovalo. Najmä JLo bola pod nepatričným tlakom a fanúšikovia Bena na nej nenechávali ani niť suchú. Snúbenci to vtedy vzdali, no zdá sa, že ich srdcia s tým tak úplne stotožnené neboli.

Medzitým si síce obaja stihli založiť rodiny, no obom sa vzťahy aj rozpadli. Kým v prípade Jen sa zdalo, že je na dobrej ceste k novej, dokonalej rodinke, Ben sa potácal v závislosti od alkoholu a krátkych vzťahoch. A tak, keď speváčka dala nevernému Alexovi košom, nezaváhal ani na sekundu, aby opäť našiel stratené šťastie.

Láska snáď definitívne vyrieši aj Benov dlhodobý problém:

​Jennifer tak v podstate plynulo prešlo do nového, či skôr staronového vzťahu. Svoju lásku už Jen a Ben nijako neskrývajú, prednedávnom ho dokonca Lopez ospievala v istom rozhovore. Síce nemenovala, ale je jasné, komu jej slová patrili. "Momentálne milujem svoj život. Milujem to, čo robím. Milujem, kde som. Milujem človeka, ku ktorému som smerovala a stávam sa ním. A tento druh radosti, ten druh šťastia, ten druh lásky ma inšpiruje," vyjadrila sa Lopez.

Niet pochýb, že si čerství zaľúbenci užívajú aj obnovenú vášeň, a podľa TEJTO paparazzovskej fotky kedykoľvek a kdekoľvek. Síce nie je isté, či Ben skutočne práve venoval svojej milej za volanton až nepatričnú pozornosť, no jej výraz a jeho pohľad naznačujú, že by to tak pokojne mohlo byť. V konečnom dôsledku je ale fajn vidieť, že si obaja svoju prítomnosť a obnovenú lásku dokážu užívať aj po 17 rokoch od rozchodu ako zaľúbení pubertiaci.

Súvisiace články

Najčítanejšie