Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rytmus si kopol do mnohých rodičov! Pre Sanela plánuje extra školu!
Zdielať na

Rytmus si kopol do mnohých rodičov! Pre Sanela plánuje extra školu!

Archívna reportáž

Sanel to ešte nevie, ale narodil sa rodičom, ktorí pre neho môžu spraviť čokoľvek. Pochopiteľne, nejde len o nekonečnú lásku a starostlivosť, ktorú vie dať každý rodič, ale aj o materiálne zabezpečenie, zábavu, spoznávanie sveta či vzdelanie. Práve do tejto témy zabŕdol Patrik Vrbovský, keď zareagoval na odpoveď jedného z jeho fanúšikov.

Patrik Vrbovský, alias Rytmus, občas dopraje fanúšikom možnosť opýtať sa ho čokoľvek a on ochotne odpovie. Neraz to ale nie je to, čo by ľudia čakali. Rytmus nežije život priemerného Slováka, čo bude do značnej miery tým, že ani on nie je priemerný asi po žiadnej stránke. Výrazne sa ukazuje byť nadpriemerný ako manžel a otec, ktorý si celkom jednoznačne upratal priority.

Stačí letmý pohľad na profil Rytmusa na Instagrame a každému musí byť jasné, že nič viac, ako Jasmina a Sanel, pre neho nie je. V prípade jeho synčeka sa ale zdá, že s manželkou svolili skutočne dobrý prístup a namiesto zahlcovania kvantom hi-tech hračiek sa chlapcovi naozaj venujú a dopriavajú mu kopu zážitkov.

Rytmus sa pre rolu otca narodil:

​Jedného z Patrikových fanúšikov ale trápilo, či sa nebojí, že jeho syn bude obeťou výsmechu pre jeho netradičné meno. Rytmusa pobúrilo už samotné spojenie "či sa nebojí", lebo je zjavné, že tieto emócie on nepestuje, ako sa dá pochopiť z jeho vyjadrení o živote. A potom pridal aj vysvetlenie, prečo nad tým ani nerozmýšľa. "Ak ho nedám do školy s deťmi, ktorých rodičia nie sú scestovaní, poznajú jednu národnosť a boli najďalej na Šírave, tak šikana tohto typu je málo pravdepodobná. Nestretávam sa s negramoťákmi, a aj keby, tak čoho sa báť? To je život," objasnil jednoznačne nielen svoje nastavenie, ale aj pohľad na malomyseľnosť niektorých ľudí.

Instagram/RK

"Existujú školy, ktoré určite preferujeme, kde je bežné, že sú deti rôznych rás, národností a iných mien," načrtol, akú asi majú predstavu o škole pre svojho syna a nevyzerá to na bežnú "zédéešku". S najväčšou pravdepodobnosťou chcú pre Sanela vzdelanie na elitnej súkromnej škole, čo obvykle nie je celkom lacný špás. To ale Vrbovských nemusí trápiť, na svojom synovi iste nemusia šetriť. V každom prípade majú ešte pár rokov čas,  koncom júla oslávi len dva roky, takže najprv príde iste na pretras škôlka, kde problém so šikanou zo strany detí riešiť nemusia.

Súvisiace články

Najčítanejšie