Oblačno
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Zrada z vlastných kruhov?! Britney zrejme podrazil človek, ktorému najviac verila!
Zdielať na

Zrada z vlastných kruhov?! Britney zrejme podrazil človek, ktorému najviac verila!

Archívna reportáž

Niekdajšej popovej princeznej Britney sa v posledných týždňoch lepí smola na päty. Po tom, čo už niekoľko rokov neúspešne bojuje s vlastným otcom o jej opatrovníctvo, sa rozhodla v emotívnom súdnom vyhlásení apelovať na sudkyňu, aby zbavila jej otca kontroly nad jej financiami, kariérou, majetkom a taktiež jej súkromnými rozhodnutiami. Mnohí jej priaznivci verili, že jej dojemná reč a najmä šokujúce slová o otroctve, do ktorého ju zatiahla vlastná rodina, obmäkčia sudkyňu a Jamieho Spearsa zbavia po 12 rokoch jeho funkcie. No nielenže sudkyňa jej žiadosť zamietla, ale zdá sa, že ju zrádzajú aj niektorí členovia jej právnického tímu a tiež jej bývalý manažér.

Ako prináša denník Daily Mail, právnik Britney Spears odstúpil zo svojej funkcie po tom, ako vyšlo najavo, že aj napriek jej prosbám nepodal potrebné dokumenty na ukončenie opatrovníctva. Sam Ingham totiž nevyplnil v mene speváčky oficiálnu žiadosť o zrušenie opatrovníctva ani po 13 dňoch od jej srdcervúceho súdneho prejavu a navyše nepodal žiadne vysvetlenie, prečo tak neurobil, len zrazu v tichosti speváčku opúšťa.

Ingham bol vymenovaný za zástupcu Britney ešte v roku 2008, keď jej otec Jamie získal kontrolu nad jej životom a financiami. Inghama údajne "rozrušilo", že Britney pred necelými dvomi týždňami vo svojej výpovedi súdu povedala, že netušila, že sa počas tých dlhých rokov mohla zbaviť opatrovníctva, pričom právnik trvá na tom, že ju vždy informoval o jej možnostiach. Avšak objavili sa nemenované zdroje, ktoré tvrdia, že Britney v ich súkromných rozhovoroch Inghamovi povedala, že nechce, aby sa opatrovníctvo skončilo, želá si len aby z neho vyškrtnutý jej otec Jamie. Ďalšie súdne pojednávanie sa uskutoční 14. júla - vtedy právnici Jamieho a "tímu opatrovníkov" vraj predložia dôkazy o tom, že Britney opatrovníctvo chce, hoci 23. júna vypovedala, že si želá, aby bolo ukončené.

Pozrite si Britney v populárnej show Carpool Karaoke, ktoré nakrútili ešte v roku 2016, pred jej poslednou hospitalizáciou na psychiatrii:

Zložitá právna dohoda sa začala v roku 2008, keď bola Britney po psychickom zrútení považovaná za neschopnú robiť vlastné rozhodnutia. Jej otec bol poverený správou a speváčka si dala krátku prestávku v práci. Neskôr opäť vyšla na pódiá a podpísala lukratívny kontrakt v Las Vegas, samozrejme, pod prísnym dohľadom otca, ktorý tento kšeft svojej dcérke s podlomeným psychickým zdravím "dohodil". Zlom nastal zhruba pred dvomi rokmi, keď znenazdajky turné zrušila a bola opäť hospitalizovaná v psychiatrickej liečebni. Odvtedy bolo o nej počuť iba sporadicky, väčšinou prostredníctvom zvláštnych videí na Instgrame. Až pred necelými dvoma týždňami po prvýkrát verejne vyhlásila, ako jej opatrovníctvo takmer zničilo život a ako veľmi sa ho chce zbaviť. Napriek jej prosbám však jej vlastný právnik Sam Ingham dokumenty nepodal a ignoroval otázky svetových médií a jej fanúšikov, prečo nič neurobil. "Britney nerozumie, v čom tkvie táto jeho nečinnosť," prezradil zdroj, no mnohí to vidia celkom jasne a o čestným úmysloch právnika to nevypovedá.

Britney naďalej pridáva na sociálne siete zvláštne videá, ktoré sú zdrojom mnohých konšpirácii o jej psychickom stave:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Speváčku sa tiež rozhodol opustiť po 25 rokoch jej dvorný manažér Larry Rudolph z dôvodu, že speváčka už dávno nevykonáva umeleckú činnosť a tak je jeho práca pre ňu už zbytočná. "Iba nedávno som sa dozvedel, že Britney vyjadrila svoj zámer oficiálne odísť do dôchodku. Pôvodne som bol najatý na Britneyinu žiadosť, aby som jej pomáhal riadiť jej kariéru a pomáhal jej s ňou, avšak ako jej manažér som presvedčený, že je v Britneyinom najlepšom záujme, aby som odstúpil z jej tímu, pretože moje profesionálne služby už nie sú potrebné. Vždy budem nesmierne hrdý na to, čo sme za 25 rokov našej spolupráce dosiahli. Želám Britney veľa zdravia a šťastia na svete a budem tu pre ňu, ak ma bude ešte niekedy potrebovať, tak ako som tu vždy bol," povedal Larry v jeho nedávnom vyhlásení.

​Zdá sa, že speváčka napriek úpornej snahe nedokáže bojovať s vplyvom jej otca a zvyšku opatrovníkov, ktorí si môžu za jej vlastné peniaze dovoliť vyjsť z každého nového pojednávania ako víťazi, a dá sa len domýšľať, ako "legálne" túto neprekonateľnú sieť utkali.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie