Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Šok pre fanúšikov slávnej kapely! Len mesiac po priznaní vážnej diagnózy spevák zomrel!
Zdielať na

Šok pre fanúšikov slávnej kapely! Len mesiac po priznaní vážnej diagnózy spevák zomrel!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Fanúšikovia legendárnej americkej heavymetalovej kapely Skid Row ostali poriadne zaskočení a zarmútení zároveň, keď sa kapela na sociálnej sieti zverila s tou najhoršou správou. Frontman skupiny Skid Row Johnny Solinger zomrel vo veku 55 rokov, len mesiac po tom, čo fanúšikom oznámil, že mu zlyhala pečeň.

Niet fanúšika metalu, ktorý by nepoznal americkú kapelu Skid Row, ktorá si dala pri vzniku v roku 1986 názov podľa problémovej štvrte v Los Angeles plnej ľudí bez domova, ale aj narkomanov a dílerov, násilia či prostitúcie. Johnny Solinger sa k zoskupeniu pridal až koncom 90. rokov, keď nahradil predchádzajúceho kontroverzného speváka Sebastiana Bacha. Fanúšikovia si Johnnyho rýchlo obľúbili a hoci kapelu v roku 2015 opustil, aj tak  správa o jeho skone všetkých šokovala.

Smutnú správu potvrdili hudobníkovi exkolegovia z kapely v príspevkoch na sociálnych sieťach. "So zármutkom sme prijali správu o našom bratovi Johnnym Solingerovi. Naše myšlienky sú s jeho rodinou, priateľmi a fanúšikmi. Boh ochraňuj Singa. Pozdravujte od nás Scrappyho. 'S veľkou láskou, Rachel Bolan, ZP Theart, Snake Sabo, Rob Hammersmith, Scotti Hill," napísali členovia kapely na rozlúčku kamarátovi. "Johnny zomrel. Držala som ho za ruku, odišiel v mieri. Ďakujem vám všetkým," napísala k úmrtiu speváka jeho manželka Paula.

Pripomeňte si veľký hit kapely v podaní Johnnyho:

Johnny sa pritom len v máji podelil s fanúšikmi o správu o svojej krutej diagnóze. V príspevku na sociálnej sieti napísal: "S ťažkým srdcom musím všetkým oznámiť, čo sa deje so mnou a mojím zdravím. Uplynulý mesiac som bol hospitalizovaný. Diagnostikovali mi zlyhanie pečene. A prognóza nie je veľmi dobrá. Ako väčšina hudobníkov nemám zdravotné poistenie a bez neho je veľmi ťažké získať náležitú starostlivosť," napísal úprimne spevák o krutom systéme v USA a ihneď sa rozbehla zbierka na jeho podporu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Skid Row (@officialskidrow)

Aktuálne informácie o jeho zdravotnom stave boli na darcovskú stránku pridané len niekoľko dní pred oznámením jeho úmrtia. Brian Lawrence, ktorý zbierku organizoval, napísal: "Dostane nový katéter na dialýzu, postarajú sa mu o krvnú zrazeninu v nohe a opravia mu cievu v srdci. Všetky tieto zákroky sú spojené s rizikami. Musia sa však vykonať, aby mohol mať nádej, takže som s nimi, samozrejme, súhlasil. Viem, že chce žiť, a našťastie mám úplnú dôveru v tím, ktorý sa o neho stará. Robia naozaj všetko, čo je v ľudských silách, aby mu zachránili život". Samotný spevák predtým povedal, že užíva "najmenej sedem rôznych liekov" a z brucha mu musia "každých pár dní" odvádzať tekutinu. Žiaľ, ako je už zrejmé, zázrak sa nekonal a spevák ako len 55-ročný 26. júna zomrel.

Súvisiace články

Najčítanejšie